Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είναι ο 35χρονος Έλληνας που μαχαίρωσαν οι τζιχαντιστές στο Λονδίνο

Ώρες αγωνίας περνούν οι γονείς του 35χρονου που βρίσκονται στη Λαμία.

Πρόκειται για τον 35χρονο Αντώνιο Φίλη, γιο του Γιώργου Φίλη από τη Λαμία. Ο 35χρονος βρίσκεται στην Αγγλία από το 2011. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε….», μας είπε ο πατέρας του 35χρονου Λαμιώτη, Γιώργος Φίλης. «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…», είπε ο Γιώργο Φίλης.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Αστυνόμου Α΄ κ. Στυλιανού Ψαρογιάννη, παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου κας. Φωκά Λαμπρινής.

Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αστυνομική Αρχής της Θάσου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία, ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και της επικείμενης έλευσης των επισκεπτών, ενώ από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου τέθηκε το θέμα της έλλειψης της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα της Θάσου όσο και στον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων και ζητήθηκε η παρέμβαση του Δημάρχου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αστυνομικής Αρχής της Θάσου, είναι και θα συνεχίσει να είναι άριστη και διαρκής.

Ο Δήμος της Θάσου, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να συνεισφέρει με κάθε τρόπο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, για την απρόσκοπτη λειτουργία της Αστυνομικής Αρχής του τόπου μας, προς όφελος της ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών του». 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα: Ασταθεία με μπόρες και βοριάδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Με αστάθεια θα κινηθεί ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έκανε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Το κύριο γνώρισμα του καιρού από την Κυριακή και μετά θα είναι οι βοριάδες. Αύριο οι βοριάδες θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ και οι θερμοκρασίες στους 26 με 28 βαθμούς. Στη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε 27 με 28, στην Αθήνα μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία, 23 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη. Αν έχει κάπου πιο πολλά σύννεφα αυτά θα είναι στη Θράκη.

Η Μεγάλη Δευτέρα θα είναι μια μέρα που θα έχει 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Συννεφιά μόνο σε Κυκλάδες, Κρήτη και λίγο προς τη Νότια Εύβοια. «Το πιο σημαντικό είναι ότι τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη οι άνεμοι θα φτάσουν στα 8 μποφόρ» ανέφερε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Τη Μεγάλη Τρίτη αν έχουμε κάπου βροχές θα είναι αυτό στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και στη Βόρειο Κρήτη ως επί το πλείστον, αλλά μπορεί να βρέξει και λίγο στη Νότια Εύβοια και τις Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγα τα σύννεφα, οι ίδιες θερμοκρασίες δηλαδή 26 – 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 με 25 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα. Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 25 βαθμούς.

Tη Μεγάλη Τετάρτη υποχωρούν λίγο οι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ, αλλά πιο καλές θάλασσες ενώ θα υπάρχει αραιή συννεφιά και ίδιες θερμοκρασίες.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά φαίνεται όντως μια αλλαγή του καιρού. Θα υπάρξουν κάποιες μπόρες περισσότερο στα βόρεια τμήματα της χώρας ενώ οι άνεμοι θα έχουν εξασθενήσει πλέον.

Και τη Μεγάλη Παρασκευή κανένα πρόβλημα στις θαλάσσιες μετακινήσεις, όμως θα υπάρχει κάποια αστάθεια. «Τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε κάποια αστάθεια στη Βόρεια Ελλάδα, κάποιες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία λίγο θα ανέβει. Θα πάμε δηλαδή στους 26 με 28 βαθμούς σε όλες τις περιοχές της χώρας» εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε ότι « φαίνεται πάντως μια αστάθεια τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, δηλαδή Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας».

ΠΗΓΗ | newsbomb.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή των Βαϊων και την Μεγάλη Εβδομάδα

Σε εφαρμογή έχει μπει  το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ενόψει του Πάσχα.

Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και την Κυριακή των Βαϊων 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά.

Το εορταστικό ωράριο διαμορφώνεται:

-Πέμπτη 25/04 09:00 – 21:00 , 09:00 – 21:00 (πολυκαταστήματα)

-Παρασκευή 26/04 09:00 – 21:00 , 09:00 – 21:00 (πολυκαταστήματα),

-Σάββατο 27/04 09:00 – 18:00 , 09:00 – 20:00 (πολυκαταστήματα),

-Κυριακή βαΐων 28/04 11:00 – 18:00 , 11:00-20:00 (πολυκαταστήματα),

-Μ. Δευτέρα 29/04 έως Μ. Πέμπτη 02/05 09:00 – 21:00 , 09:00 – 21:00 (πολυκαταστήματα),

-Μ. Παρασκευή 03/05 13:00 – 19:00 , 13:00-21:00 (πολυκαταστήματα),

-Μ. Σάββατο 04/05 09:00 – 15.00 , 09:00-21:00 (πολυκαταστήματα).

Οι αργίες

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα:

-Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024,

-Δευτέρα 06/05/2024,

-Τρίτη 07/05/2024 (λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς).

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en