ΕΚΛΟΓΕΣ

Πλήρης η εγκατάλειψη στο ιστορικό «Βερούλειο» γήπεδο

Τα ίδια σοβαρά προβλήματα, τα οποία τονίζουν την πλήρη εγκατάλειψη των αθλητικών υποδομών στο δήμο αναδεικνύουν αθλητικοί παράγοντες, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που έχουν με τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Βαγγέλη Παππά.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης», μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» και συνομίλησε με εκπροσώπους των ομάδων της ΑΕΚ, του Βύρωνα και του Ηρακλή, σωματεία τα οποία εξυπηρετούνται στο χώρο αυτό.

Οι εκπρόσωποι των 350 αθλητών που προπονούνται στο «Βερούλειο», έθιξαν ως βασικότερο θέμα την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα λόγω της συνεχούς καταπόνησης, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την συντήρηση, την καθαριότητα και τον φωτισμό του γηπέδου.

Ο κ. Παππάς από την πλευρά του υπογράμμισε ότι όπως και σε όλη την έκταση του δήμου -όπου υπάρχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα- έτσι και στην περίπτωση του «Βερούλειου», η αντιμετώπιση των θεμάτων αποτελεί θέμα σωστού προγραμματισμού της δημοτικής Αρχής, επιλογών ένταξης σε προγράμματα χρηματοδότησης σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θέτει η τοπική κοινωνία και κυρίως αποτελεσματικότητας.

Εξετάστηκε το ενδεχόμενο τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, υποδομή η οποία και θα μειώσει τα έξοδα του δήμου για αρκετά χρόνια και θα αναβαθμίσει το γήπεδο καθιστώντας το, χώρο έλξης περισσότερων νεαρών αθλητών.

Ειδικότερα για τον φωτισμό, οι αθλητικοί παράγοντες επεσήμαναν ότι η ανυπαρξία του αποτρέπει τις μικρές ηλικίες να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών -ειδικά τους χειμερινούς μήνες- και δεν επιτρέπει τη διεύρυνση των ωρών προπόνησης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της ΚΑΠ, δήλωσε πως ένας σωστός προγραμματισμός χρηματοδότησης θα μπορούσε να δώσει λύσεις παράλληλα και στα υπόλοιπα προβλήματα όπως η αναβάθμιση του κτηρίου διαιτητών – φιλοξενούμενων, τις τουαλέτες κοινού και αίθουσας υποδοχής – κυλικείου που επισημάνθηκαν από τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version