ΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία της Ντ. Μπακογιάννη στην Καβάλα | Επισκέψεις σε Αντιπεριφέρεια και Δημαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε λίγο μετά τις 12μιση το μεσημέρι της Τρίτης η επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στην Καβάλα. Πρώτη στάση της περιοδείας της στην Καβάλα ήταν η αντιπεριφέρεια όπου την περίμεναν και την υποδέχτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, ο ομόλογος του Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Παπαδόπουλος, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής ΝΔ Γ. Καλαντζής και αρκετά κομματικά στελέχη και φίλοι της κ. Μπακογιάννη,

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος καλωσόρισε την κ. Μπακογιάννη και αναφέρθηκε στα στοιχεία τα οποία πρέπει οι ψηφοφόροι να έχουν κατά νου πρωτού ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου τονίζοντας την αδιαπραγμάτευτη παρουσία της Ελλάδας στην ευρωπαική οικογένεια ως πρώτιστο ζήτημα.

Η κ. Μπακογιάννη από την πλευρά της ζήτησε ψήφο με σύνεση και ψυχραιμία στις εκλογές μιλώντας για την ανάγκη συνεργασιών ευρύτερων δημοκρατικών χώρων με αποκλειστικό στόχο η χώρα να μην ξαναζήσει ένα καλοκαίρι σαν το φετινό με πολιτική και οικονομική αστάθεια και κλειστές τράπεζες.

Στην συνέχεια η κ. Μπακογιάννη μετέβη στο δημαρχειακό μέγαρο για να συναντηθεί με την δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα. Η κ. Μπακογιάννη συνεχάρη την κ. Τσανάκα για την εκλογή της ως πρώτη δήμαρχος της πόλης και σημείωσε πως αυτό είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Αντίστιχα η κ. Τσανάκα υπενθύμισε πως η κ. Μπακογιάννη διετέλεσε πρώτη γυναίκα δήμαρχος Αθηναίων, θέση στην οποία διακρίθηκε διεθνώς. Στην συνάντηση το παρόν έδωσαν επίσης οι ο βουλευτής ΝΔ Ν. Παναγιωτόπουλος, οι πρώην βουλευτές ΝΔ Γ. Καλαντζής, Γ. Πασχαλίδης και Ντ. Κλειτσιώτης, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Λ. Τσαταλμπασίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κ. Ευθυμιάδης και αρκετά κομματικά στελέχη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version