ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ένωση | Επονείδιστη η απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς ακινήτων

Με απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, οι εταιρείες διαχειρίσεως απαιτήσεων μπορούν πλέον να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς ακινήτων ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των περιβόητων Funds.

Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για μαζικούς πλειστηριασμούς «κόκκινων» δανείων, που αφορούν, σε πρώτη φάση, 150.000 ακίνητα και πολλαπλάσια, σε δεύτερη φάση.

Η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου φαίνεται να έχει ληφθεί με τις ευλογίες της Κυβερνήσεως, η οποία θεωρεί απαραίτητο το πράσινο φως στους πλειστηριασμούς, ως αναγκαίο όρο για την απόδοση στην Ελλάδα από τους οίκους αξιολογήσεως της επιδιωκόμενης επενδυτικής βαθμίδος.

Η Πατριωτική Ενωση καταγγέλλει την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και τη συνένοχη στάση της κυβερνήσεως, η οποία συντρέχει με τα ξένα Funds στην εκποίηση και λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων, που βρέθηκαν σε αδιέξοδο λόγω της κρίσεως των μνημονίων.

Η Πατριωτική Ενωση καλεί την Κυβέρνηση να αναλογισθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, τις ευθύνες της και να λάβει νομοθετικά μέτρα για την προστασία της στέγης των φτωχών ιδιοκτητών και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version