ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πατατράκ με το Αγροτικό Κόμμα | Χωρίς φάκελο υποψηφιότητας

Μυρίζει μπαρούτι στο Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, όπου παρά την ειλημμένη απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις εθνικές εκλογές δεν υποβλήθηκε τελικά φάκελος υποψηφιότητας κι αυτό γιατί χάθηκε στο δρόμο… ο ταχυδρόμος.

Από την ηγετική ομάδα του κόμματος προκύπτει ότι η ευθύνη για την «παρασπονδία ανήκει σε συνεργαζόμενο εξωκομματικό παράγοντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgroNews η υπόθεση κρύβει πολύ παρασκήνιο, καθώς οι άνθρωποι που ανέλαβαν υπό την καθοδήγηση της διοικούσας επιτροπής του κόμματος να υποβάλουν το απόγευμα της Κυριακής (στις 12 τα μεσάνυχτα έληξε η σχετική προθεσμία) το φάκελο με τις υποψηφιότητες του κόμματος σε όλη τη χώρα, «χάθηκαν στο δρόμο» με αποτέλεσμα να μην φθάσουν ποτέ στο Πρωτοδικείο και να μείνουν εκτός μάχης.

Από τις πρώτες έρευνες της ηγετικής ομάδας του κόμματος προκύπτει ότι η ευθύνη για την «παρασπονδία ανήκει σε συνεργαζόμενο εξωκομματικό παράγοντα που προσφέρθηκε αρχικά να συνδράμει με υποδομές (γραφείο στον πύργο των Αθηνών) και στη συνέχεια να αναλάβει ο ίδιος τη διεκπεραίωση της τυπικής διαδικασίας υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας (μαζί με την σχετική εγγύηση – παράβολο) και ο οποίος δεν βρήκε ποτέ το δρόμο για το Πρωτοδικείο.

Οι διοικούντες του κόμματος τζάμπα περίμεναν την επιστροφή του «ταχυδρόμου» στα προσωρινά γραφεία στον πύργο των Αθηνών, ενώ όταν άρχισαν να ψάχνουν τι έγινε, ήταν πλέον αργά. Για το τι έγινε, λέγονται πολλά, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι για μια ακόμη φορά, το ΑΚΚΕΛ δεν θα κατεβεί αυτόνομα υποψήφιο στις εθνικές εκλογές με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις λεπτές ισορροπίες των διεκδικητών της επόμενης διακυβέρνησης. 

agronews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version