ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πασχαλίδης | 1.000.0000 ευρώ για τον καθαρισμό κεντρικής τάφρου των Τεναγών Φιλίππων

Σε μία ανακοίνωση που αφορά τους αγρότες προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Γιάννης Πασχαλίδης.

Η Ανακοίνωση :

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου, και ειδικότερα τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής των Τεναγων Φιλίππων, πως μετά τις επίμονες προσπάθειες μου και τις συνεχείς συναντήσεις μου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη

Εγκρίθηκε η δέσμευση προϋπολογισμού 1.000.000 για τον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου και των συμβαλλουσών τάφρων των Τεναγών Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεχών πιέσεων, συναντήσεων, κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, αλλά και της αγαστής συνεργασίας που ανέπτυξα με τους ιθύνοντες του Υπουργείου. Για το ίδιο θέμα δε ενημέρωσα, στην επίσημη συνάντησή μας, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή, τον Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη, τον Διευθυντή του Υφυπουργού Στέφανο Λέκκα και τον Γενικό Διευθυντή Αντώνη Κοτσώνη για το ενδιαφέρον που έδειξαν από τη πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η συνεργασία και ο καίριος συντονισμός της Κυβέρνησης απέδωσε καρπούς για άλλη μια φορά. Δεν σταματώ να προσπαθώ για τους αγρότες μας.

Συνεχίζουμε…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version