ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ «ΩΔΕΙΟΥ «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

Το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 το τμήμα φωνητικής του ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»θα παρουσιάσει την ετήσια συναυλία του στο καφέ μπαρ «ΟΜΟΛΙΣ» στο χώρο του Ν.Ο.Κ.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια Χριστίνα Λουκίδου έχει ετοιμάσει –όπως κάθε χρονιά-μία ξεχωριστή παράσταση με γνωστές μελωδίες όπως: «Εν λευκώ», «Αύγουστος», “againstallodds”  “becausethenight”, Incomplete” και άλλες πολλές γνωστές μελωδίες. Την παράσταση πλαισιώνει το τμήμα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας του Ευριπίδη Ταρασίδη με τρόπο μοναδικό, καθώς οι δύο εκπαιδευτικοί και μουσικοί συμπράττουν εντός και εκτός του Ωδείου μας πάνω από πέντε χρόνια! Η χημεία και η σύμπνοια στις μουσικές απόψεις είναι δεδομένη και το ακουστικό αποτέλεσμα εγγυημένο!

Oι μαθητές , που συμμετέχουν στην παράσταση, είναι:

Φωνές & πιάνα: Παναγιώτης Αβδιμιώτης, Ζωή Βουδριά, Ηλίας Γεωργόπουλος, Νίκος Δημητριάδης, Υρώ Ζερβούδη, Κάλλη Ιωαννίδου, Ιωάννα Καντιφούδη, Μαρία Κενανίδου, Ηλίας Λεωνίδης, Παναγιώτης Μαργαρίτης, Μαργιάννα Ριζοπούλου, Φωτεινή Τσέτογλου, Ζοζεφίνα Φωτιάδου

Και οι μαθητές του Ευριπίδη Ταρασίδη στις κιθάρες: Παναγιώτης Αβδιμιώτης, Ελένη Γούναρη, Απόστολος Δότσιος, Μιχάλης Κάργας, Φωτεινή Τσέτογλου, Σταυρούλα Τσιατάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό , για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»2510 243366

Με εκτίμηση, Ελένη Πατσιά- Παυλίδη

Δ/ντρια Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version