ΕΚΛΟΓΕΣ

Παράδοση τροφίμων με πρωτοβουλία της Κ.Α.Π. για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Ποσότητα τροφίμων, για το πασχαλινό τραπέζι 40 οικογενειών συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν από την «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» και παραδόθηκαν το πρωί της Μ. Πέμπτης στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, προκειμένου να τα διανείμει.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς δήλωσε μετά τη διαδικασία παράδοσης των τροφίμων: «Η σημερινή μας πρωτοβουλία ήταν πρόταση του πατέρα Άνθιμου. Τις Άγιες μέρες που έχουμε μπροστά μας, πολλοί συμπολίτες μας, δυστυχώς ούτε το πασχαλινό τραπέζι μπορούν να συμπληρώσουν. Έτσι, αποδεχθήκαμε με χαρά την πρόταση και συγκεντρώσαμε τρόφιμα για 40 οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το πασχαλινό τους τραπέζι. Είναι μια ανθρώπινη πράξη, την οποία δεν την κάνει μόνο ο συνδυασμός μας αλλά και πολλοί ακόμη ανώνυμοι συμπολίτες».

Ο συνταξιούχος ιερέας, εφημέριος του Αγίου Νεκταρίου πάτερ Άνθιμος, δήλωσε για την ίδια πρωτοβουλία: «Ο Χριστός, μας δίδαξε αγάπη προς τον πλησίον. Αυτό είναι το μεγαλύτερο νόημα κι αυτή είναι η επιδίωξή μας».

Ευχές για ένα καλό Πάσχα προς όλους τους Καβαλιώτες και ευχές για βοήθεια προς όλους τους συμπολίτες μας στις δύσκολες εποχές που ζούμε, εκφράστηκαν και από υποψήφιους συμβούλους οι οποίοι βοήθησαν στη μεταφορά των πακέτων με τα τρόφιμα:

«Όλοι θα πρέπει να επανεξετάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τα συναισθήματα μας προς τους ανθρώπους, όλοι να βάζουμε από ένα λιθαράκι και να βοηθάμε τον πλησίον μας, ο καθένας όπως μπορεί καλύτερα. Μακάρι να μην χρειάζεται να κάνουμε ξανά τέτοιες ενέργειες και να μην χρειαστεί να μείνει η Ελληνική κοινωνία δίχως τα απαραίτητα αγαθά. Να ενώσουμε όλοι ό,τι δυνάμεις έχουμε και ν’ αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version