ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 (Hμίχρονο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμετρώνται, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, στοχεύοντας στη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φύγει με το «τρίποντο» από το Απόστολος Νικολαΐδης προκειμένου να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου, ενώ από τη μεριά τους οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς, 4ος διαιτητής είναι ο Τζοβάρας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Δανός Μόργκεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι κατάμεστο, καθώς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων φρόντισαν να… εξαφανίσουν τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πώς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Σάντσες να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα. Οι Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο και Γκατσίνοβιτς ξεκίνησαν στον άξονα, με τους Αϊτόρ, Ιωαννίδη και τον Παλάσιος να απαρτίζουν την τριπλέτα στην επίθεση.

Με τον ίδιο σχηματισμό ξεκίνησε στη Λεωφόρο και ο Ολυμπιακός. Ο Βατσλίκ είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ είναι στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ.

Οι Εμβιλά, Κανέ και Αγκιμπού Καμαρά βρίσκονται στα χαφ, στο δεξί «φτερό» πήρε θέση ο Μασούρας, στο αριστερό ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην κορυφή είναι ο Ελ Αραμπί.

Με μία μεγάλη φάση για κάθε ομάδα ξεκίνησε το ντέρμπι. Ο Μασούρας στο 5ο λεπτό, μετά από ωραία αντεπίθεση των Πειραιωτών βγήκε απέναντι στον Μπρινιόλι, ο οποίος όμως απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια και διπλή προσπάθεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αϊτόρ πάτησε περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ, βλέποντας τον Βατσλίκ διώχνει σε κόρνερ!

Στο 21ο λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Μασούρα, ωστόσο το τέρμα του διεθνούς άσου ακυρώθηκε σωστά, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Γκολ: 42′ Αϊτόρ (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Κωτσίρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ- Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά – Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version