ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0

Παίζοντας καταπληκτικά για 45′ και όντας πραγματικά καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 του Εργοτέλη και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Οι πράσινοι που πέτυχαν και τα πέντε γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο 15΄όταν ο Μπεργκ διαμόρφωσε το 3-0 ενώ τα δυο επόμενα γκολ των πράσινων στο πρώτο μέρος ήταν φυσικό επακόλουθο της πίεσης τους και της πολύ καλής απόδοσης τους με την τριάδα Μπεργκ, Πέτριτς και Κλωναρίδη να κάνει ότι ήθελε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έριξε τους ρυθμούς. Έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθούν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και απλά διατήρησε το 5-0 του πρώτου μέρους. Το τριφύλλι είχε να πετύχει πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο από τον Οκτώβριο του 2001 στη νίκη επί της Παναχαϊκή με 8-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε το ματς πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στα Χανιά αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των πράσινων επανέφερε στην ενδεκάδα τους Σίλντενφελντ, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς.

Οι πράσινοι έχοντας τον Πέτριτς σε πολύ μεγάλη μέρα αλλά και τους Μπεργκ και Κλωναρίδη “on fire” έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο ιδίως από το 8′ και μετά όταν και άνοιξε το σκορ με το υπέροχο τέρμα του Κλωναρίδη.

Από εκεί και μετά το ματς ήταν ένας πραγματικά επιθετικός μονόλογος για τους πράσινους που μέχρι το 45′ πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να εκτινάξουν το σκορ.

Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και έδωσε και την ευκαιρία στον Αναστασίου να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές και να ρίξει στην μάχη τον Νίνη δίνοντας τους ένα ακόμα τριαντάλεπτο.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης (77′ Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Λυκογιάννης, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (62′ Νίνης), Πέτριτς (73′ Καρέλης), Μπεργκ.

Εργοτέλης (Γιάννης Τασουσιάνης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χαντί (46′ Χαλκιαδάκης), Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φιντέλέφ, Σιμάο, Γιουσούφ (73′ Κούτρης), Μπογκντάνοφ (28′ Κανέ)

Γκολ: 8′-23′ Κλωναρίδης, 11′-15′-43′ Μπεργκ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version