ΚΑΒΑΛΑ

Παγγαίο | Εκδόθηκε το 25% των οικοδομικών αδειών στο σύνολο όλων των αδειών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Για μια απόφαση η οποία ήδη αποδίδει καρπούς κάνει λόγο ο Δήμος Παγγαίου, αναφορικά με τη λειτουργία της Υπηρεσίας της Πολεοδομίας και την έκδοση των οικοδομικών αδειών.

«Η απολύτως επιτυχημένη λειτουργία από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα οφέλη που προκύπτουν για την οικονομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις επισφραγίζονται από τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών, μέσω του συστήματος e-adeies», αναφέρει ο Δήμος Παγγαίου στην ανακοίνωσή του.

Το σύστημα e-adeies, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται και διευρύνεται, συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του ίδιου του έργου των μηχανικών, στην αξιοπιστία και στη διαφάνεια της αδειοδότησης τεχνικών έργων και επενδύσεων, αλλά και στην ψηφιακή μετάβαση του κράτους.

Κατά την τριετία 2019-2021, η ΥΔΟΜ Παγγαίου βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες ΥΔΟΜ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσον αφορά στην έκδοση οικοδομικών αδειών για νέες οικοδομές, προσθήκες κτλ, όπως αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

«Χαρακτηριστικό δε των παραπάνω στοιχείων είναι ότι οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν μόνο στον Δήμο Παγγαίου, ξεπερνάνε το 25% των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν στο σύνολο ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version