ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του “Αετός” Νέστου – Καβάλας

Πέντε μετάλλια (5) εκ των οποίων τα τρία (3) χρυσά και τα δύο (2) Κύπελλα κατέκτησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου “Αετός” Νέστου – Καβάλας σε αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου (δηλαδή στο σκήτ και στο κόμπακ σπόρτινγκ) που έγιναν στο Βόλο και στην Κομοτηνή αντίστοιχα το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017.
Πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά οι προσφάτως τελευταίες επιτυχίες προήλθαν από τους :
Π Σοφοκλής Κουταλιάγκας στον 12ο αγώνα του πρωταθλήματος Ελλάδος στο ΣΚΗΤ Β-Γ κατηγορίας που έγινε στην Νέα Αγχιαλό με επίδοση 103/125 στον προκριματικό πέρασε πρώτος στον τελικό και με επίδοση 43/60 κατέκτησε την πρώτη θέση το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στην Β’ κατηγορία και την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα ΑΒΓ όλων των κατηγοριών.
Ο Σάκης Χασπαρής στον περιφερειακό αγώνα κυπέλλου Κόμπακ Σπόρτινγκ που έγινε στην Κομοτηνή με επίδοση 40/50 κατέκτησε την πρώτη θέση το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Βετεράνων και την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στην Α’ κατηγορία.
Ο Πέτρος Στάθης στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στον ίδιο αγώνα με επίδοση 31/50 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κατάταξης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version