MEDIA

Πάθος και θέαμα στο τουρνουά beach rugby στην Καβάλα (video)

Χθες Σάββατο και όχι την Παρασκευή όπως ήταν προγραμματισμένο ξεκίνησε το τουρνουά beach rugby, στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας, το οποίο έχει την πρωτοτυπία ότι δεν θα διεξαχθεί σε κάποια παραλία, αλλά χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών θα έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Κι αυτό, γιατί τα παιχνίδια διεξάγονται σε γήπεδο με άμμο στο πιο κεντρικό σημείο της Καβάλας και περιμετρικά υπάρχει φουσκωτή προστατευτική περίφραξη διαστάσεων 20Χ15 μέτρα.

Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται τέτοια διοργάνωση στη Ελλάδα, χάρη στην προσπάθεια και στο πείσμα των αθλητών του τμήματος rugby του Α.Ο. «Καβάλα» και τη σημαντική στήριξη των συνδιοργανωτών, που είναι: Ο Δήμος Καβάλας, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Τα παιχνίδια θα διεξάγονται από τις 18:00 έως τις 23:00 και θα είναι μεταξύ ομάδων ανδρών και γυναικών. Συνολικά, θα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες εκ των οποίων οι δύο θα είναι γυναικείες και τέσσερις από το εξωτερικό (δύο από την Ρουμανία, μία από την Τουρκία και μία από τη Σερβία). Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με τέσσερις παίκτες και η διάρκεια κάθε παιχνιδιού οκτώ λεπτά. Μετά από κάθε παιχνίδι θα υπάρχει 3λεπτο διάλειμμα, στο οποίο σχολές χορού και το γυμναστήριο Genesis θα παρουσιάσουν χορευτικές επιδείξεις.

Το τουρνουά έχει προσελκύσει, πέρα από το ενδιαφέρον των ομάδων που θα συμμετάσχουν και τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, όπως ο ΣΚΑΪ που έκανε ειδικό αφιέρωμα. Οι διοργανωτές σας περιμένουν για να απολαύσετε το θέαμα, να γνωρίσετε το άθλημα του rugby και να στηρίξετε την προσπάθεια που διαφημίζει την Καβάλα. Υπενθυμίζεται ότι το ENA CHANNEL στηρίζει την διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version