Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Robbie Williams επιτίθεται στον Damon Albarn για τα σχόλιά του για την Taylor Swift

Σφοδρή ήταν η επίθεση του Robbie Williams στον Damon Albarn.

Ο Robbie Williams επιτέθηκε στον Damon Albarn για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του ότι η Taylor Swift «δεν γράφει μόνη της τα τραγούδια της».

Μιλώντας στους Los Angeles Times νωρίτερα φέτος, ο Damon  Albarn ρωτήθηκε για τους σύγχρονους δημιουργούς που «βασίζονται στον ήχο και τη συμπεριφορά» και απάντησε: «Πες μου κάποιον που δεν το κάνει».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν ξέρω: “Μπορεί να μην είναι του γούστου σου, αλλά η Taylor Swift είναι μια εξαιρετική τραγουδοποιός”», με τον Damon Albarn να λέει: «Δεν γράφει μόνη της τα τραγούδια της».

«Ξέρω τι είναι η συνεργασία με τους συνδημιουργούς. Η συνεργασία είναι πολύ διαφορετική από τη δημιουργία τραγουδιών. Δεν κακολογώ κανέναν, απλά λέω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε έναν τραγουδοποιό και έναν τραγουδοποιό που συνυπογράφει», ανέφερε ο τραγουδιστής των Blur και των Gorillaz.

Ενώ η Taylor Swift στη συνέχεια αποδοκίμασε τα σχόλιά του και τα χαρακτήρισε «εντελώς ψευδή και πολύ επιζήμια», ο Damon Albarn υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του είχαν «αναχθεί σε clickbait» και σημείωσε ότι συμφωνεί με την κριτική της pop star.

Ο Robbie Williams αναβίωσε τώρα τη διαμάχη με τον Damon Albarn από τη δεκαετία του 1990 και του άσκησε έντονη κριτική για τις δηλώσεις του σε μια νέα συνέντευξή του στο NME.

«Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι το λένε αυτό, αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να αυνανίζονται για τον εαυτό τους. Είναι αλήθεια! Γιατί δεν κόβεις τον μεσάζοντα, απλά αφαίρεσε μερικά πλευρά και δώσε στον εαυτό σου μια πί*α, παλιομα**κα!», είπε ο 48χρονος τραγουδιστής.

«Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να λες: “Είμαι καταπληκτικός!”. Τίποτα καλό δεν βγαίνει από αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από το ότι είναι μία ένεση ντοπαμίνης για εκείνους, λέγοντας: “Ξέρεις, είμαι αληθινός”. Εντάξει. Μπράβο σου. Άντε πνίξου», πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Robbie Williams θυμήθηκε την κριτική που δέχτηκε όταν παρευρέθηκε ως θεατές στο βρετανικό μουσικό φεστιβάλ «Glastonbury» το 1995, λίγο μετά την αποχώρησή του από τους Take That.

«Ξέρετε, η παρουσία μου στο “Glastonbury”… Προσπαθώ να το θέσω με όρους που δεν θα με βάλουν σε μπελάδες, αλλά είναι σαν να εμφανίζεται ο Πούτιν στο Westminster», είπε.

«Αυτό είναι λίγο ακραίο, προφανώς, αλλά έλεγαν: “Τι στο καλό κάνει αυτός εδώ;”. Αν ο Niall Horan ή ο Harry Styles ή όποιος θέλετε, πάει στο “Glastonbury” τώρα, θα πουν: “Ναι, αυτό θα έπρεπε να κάνουν. Ελπίζω να περνάνε καλά!”. Δεν υπάρχει καμία κριτική. Αλλά όταν πήγα εγώ, τότε ήταν, σαν, ένα θέμα», σχολίασε ο Robbie Williams.

Πηγή: magazinenews.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου ο Ακάθιστος Ύμνος

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού και κοινωνικού του έργου, έλαβε μέρος στην τέλεση του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Πάσχα παρατείνονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Αδιάκοπα εργάζονται οι εργάτες στα στενά του Αγίου Νικολάου όπου διενεργούνται τα έργα για το Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο. Κύριο πρόβλημα έως τώρα είναι η γενική εικόνα καθότι ήδη πολλοί τουρίστες έχουν έρθει στην πόλη της Καβάλας.

Από εκεί που η κατάσταση φαινόταν αισιόδοξη οι καθυστερήσεις δημιουργούν δυσανασχέτιση. Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού από τις πρωινές ώρες καθημερινά διενεργώντας έργα με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να αποσύρωνται τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μπορούν πλέον να εκτελούν αεροδιακομιδές στο ΕΚΑΒ Καβάλας

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την Υπηρεσία του ΕΚΑΒ της Καβάλας, καθότι εισακούστηκαν τα αιτήματα τους όσο αφορά την δυνατότητα αεροδιακομιδών. Πλέον οι εργαζόμενοι, έχουνσ την κατοχή τους τις πιστοποιήσεις για το ότι μπορούν να εκτελούν αεροδιακομιδές, λύση ωστόσο δεν έχει βρεθεί για τον χώρο όπου θα βρίσκονται τα ελικόπτερά τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en