Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο ΥΕΘΑ αποχαιρετά τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο | “ΑΝΤΊΟ, αγαπημένε μου θείε..”

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στην Καβάλα για την κηδεία του θείου του, Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Ο ΥΕΘΑ και Καβαλιώτης βουλευτής αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο συναίσθημα τον θείο του, έναν μεγάλο πολιτικό που υπηρέτησε το καβαλιώτικο λαό για 30 χρόνια ως βουλευτής στην ελληνική βουλή.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος κατάφερε να είναι ταυτόχρονα άρχοντας και ένα λαϊκό παιδί… Το χρέος του ήταν πάντα να υπηρετεί τους Καβαλιώτες και από την γενιά των πολιτικών που σημασία είχε η ουσία, από την γενιά των πολιτικών που το έργο του άφηνε το δικό του αποτύπωμα. Ο ΥΕΘΑ τόνισε τον αγώνα του μεγάλου πολιτικού στον αγροτικό κόσμο, τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια “ΑΝΤΊΟ αγαπημένε μου, θείε…,θα έχω το νου μου στην Nέλλη και στον Γιάννη…”

Ο ΥΕΘΑ αποχαιρετά έναν μεγάλο πολιτικό με δάκρυα στα μάτια…και υπόσχεται στους Καβαλιώτες να συνεχίσει το έργο του…

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Εκαιγε σκουπίδια στο Περιγιάλι και συνεληφθη

Συνελήφθη στις 15 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καβάλας, ημεδαπός, διότι προέβη σε καύση απορριμμάτων σε υπαίθριο χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση Αγία Μαρίνα, του δήμου Καβάλας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.929€.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Η Καβάλα στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας 2025 – 2028»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης γνωστοποιεί το γεγονός ότι η Καβάλα εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας 2025 – 2028.

Όπως σημειώνει, «μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ελ. Αυγενάκη στην Χρυσούπολη, επικοινώνησα μαζί του και με ενημέρωσε ότι η Καβάλα περιλαμβάνεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας 2025 – 2028.

Μια προεκλογική μου δέσμευση γίνεται πράξη! Ένα διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των παραγωγών μας υλοποιείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επέκταση του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας
2025 – 2028, με εναέρια και άλλα τεχνολογικά μέσα.

Σταθερά, πιο κοντά στους αγρότες μας!»

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μενίδι: Είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη | Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας

Το σενάριο της γυναικοκτονίας φαίνεται να εξετάζουν όλο και περισσότερο οι Αρχές για τον θάνατο της 40χρονης στο Μενίδι, η οποία βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το OPEN, η γυναίκα στο παρελθόν είχε καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία ενώ υπάρχει μάρτυρας – κλειδί που φαίνεται ότι είδε τη δολοφονία και έχει μιλήσει στην Αστυνομία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.  Τη σορό εξετάζει ιατροδικαστής μικροσκοπικά, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα για άλλα στοιχεία εκτός από το μαχαίρι που θα διευκολύνουν το έργο τους.

Κάμερες ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Παράλληλα, ψάχνουν αν και πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή καθώς πρόκειται για πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο γεμάτο με καταστήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν από την πρώτη στιγμή αποκλείσει το σημείο, ενώ οι κάτοικοι κάνουν λόγο για δολοφονία, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

ethnos.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en