Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ο Σύλλογος ΠΝΟΗ | Προσκεκλημένος στο Γενικό Λύκειο της Νέας Περάμου

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια βρέθηκε προσκεκλημένος στο Γενικό Λύκειο της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση που δεχθήκαμε από τον Δ/ντή του ΛΕΛ κ. Κώστα Φουντανόπουλο και ιδιαίτερα από τις κυρίες Τσιπουρίδου Ξανθή και Χιώτη Δήμητρα.

Ζήτησαν να οργανωθεί μια ομιλία πολύ επίκαιρη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου με θέμα: «Σχολικό άγχος: Αναγνωρίζοντας τον “αόρατο εχθρό”. Οι εκπαιδευτικοί ως αρωγοί στη διαχείρισή του». Ομιλήτρια ανέλαβε η παιδοψυχολόγος, νομικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Κα Προδρομία Κοθάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν την Κα Κοθάλη με πολύ προσοχή και συμμετείχαν με τις θέσεις τους και τις απόψεις τους σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από την ομιλήτρια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Κα Νίκη Ανέστη, η ταμίας Κα Ελένη Ψυρούκη και η φιλόλογος και εθελόντρια του Συλλόγου Κα Μαρία Σουλίδου.

Η Κα Ανέστη έκανε μια σύντομη παρουσίαση του Συλλόγου και των δράσεων του και η Κα Ψυρούκη ενημέρωσε τα παιδιά για το νέο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η ΠΝΟΗ με τίτλο : «Εμφυλη Βία στους εφήβους και στους νεαρούς ενήλικες στην Ελλάδα».

Στο τέλος της εκδήλωσης ζητήθηκε από αρκετά παιδιά να υπάρξει μια ακόμη ολιγόλεπτη συζήτηση με την Κα Κοθάλη , όπου τέθηκαν αρκετά ερωτήματα – προβληματισμοί τους. Κατά την αποχώρηση μας από το σχολείο εκπαιδευτικό προσωπικό, μαθητές και μαθήτριες μας ευχαρίστησαν πολύ για την τόσο ενδιαφέρουσα συνάντηση – ομιλία.

Εμείς με τη σειρά μας τα ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και να σκέφτονται πάντα θετικά ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 | Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της, με τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», που περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις.

Παρουσία του Αρχειπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, που θα αναγορευθεί μάλιστα σε Επίτιμο Δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ως εκπροσώπου της Βουλής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσει την Επέτειο της 14ης Μαΐου. Φυσικά δεσπόζει η μεγάλη στρατιωτική, μαθητική αλλά και πολιτιστική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Κατά την διάρκεια της, όπως και πέρυσι, αναμένεται να γίνουν πτήσεις ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων πάνω από τον χώρο της παρέλασης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en