ΚΑΒΑΛΑ

Ο Σοφοκλέους είναι έτοιμος να γίνει ‘Βασιλιάς’ μπροστά στο κοινό του (video)

Ο αγέραστος “Psycho” που δείχνει καλύτερος σε κάθε του παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια θα διεκδικήσει το βράδυ του Σάββατοy τον βαρύτιμο τίτλο KING OF THE RING που έχει κατακτηθεί από κορυφαίους μαχητές ανά τον κόσμο. Όντας πολύ έμπειρος και με ταξίδια σε όλο τον κόσμο για αγώνες ο Σοφοκλέους νιώθει ιδιαίτερη χαρά που θα παίξει στην Καβάλα και καλεί τους μαχητικούς φαν και όχι μόνο, το βράδυ του Σαββάτου να στηρίξουν την προσπάθεια του Θοδωρή Πολίτη μέσω του Dragon of the Ring.
Σε ερώτηση του ΕΝΑ Channel προς τον Γιάννη Σοφοκλέους για το αν νιώθει αγχωμένος για το γεγονός ότι μετά από χρόνια θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του απάντησε: “Νιώθω ενθουσιασμένος που μετά από τέσσερα χρόνια θα παίξω ξανά μπροστά κοινό μου, το κοινό της Καβάλας” είπε αρχικά ο Γιάννης Σοφοκλέους και συνέχισε:
“Το σπουδαιότερο για μένα όμως είναι ότι θα συμμετέχω σε μία διοργάνωση, το Dragon of the Ring, της οποία δημιουργός και υπεύθυνος είναι ο Θοδωρής Πολίτης.” Ο Γιάννης Σοφοκλέους δήλωσε σίγουρος πως δεν πρόκειται να φύγει ηττημένος από το ring. Με τον Ιταλό αντίπαλο του Federico Spano, να σηκώνει το γάντι της πρόκλησης και να απαντά πως αυτός θα είναι που θα φύγει με τη ζώνη από την Καβάλα. Δεν είναι τυχαίο ότι θα συμμετέχουν όλες οι μεγάλες σχολές kick boxing της περιοχής (Καραϊτης, Καρανικολής, Βασιλικός, Χατζησάββας) καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα”.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδία WIPU, Harry Gorian τόνισε: «Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Καβάλα, μολονότι γνωρίζω τον Πάρι Βασιλικό πολλά χρόνια, είμαι πολύ περήφανος και σας ευχαριστώ που με καλέσατε εδώ. Επίσης χαίρομαι που είμαι εδώ διότι μετά από πολλά χρόνια έχω την ευκαιρία να έχω τον Γιάννη Σοφοκλέους, έναν από τους καλύτερους Έλληνες μποξέρ να μάχεται για την ζώνη king of the ring. Για να κερδίσει κάποιος αυτή τη ζώνη, σε αυτό το πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα του να είσαι από τους καλύτερους μαχητές του κόσμου.
Το Dragon of the Ring έρχεται αυτό το Σάββατο στην Καβάλα σ ‘ένα event που αναμένεται να ξεσηκώσει τους φαν των μαχητικών αθλημάτων τόσο στην Καβάλα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Γιάννης Σοφοκλέους στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του θα διεκδικήσει μία πολύ σημαντική ζώνη, ενώ τη μάχη του θα πλαισιώσουν αξιόλογοι μαχητές απ’ όλη την ελληνική επικράτεια.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version