Quantcast
Connect with us

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Ο πρόεδρος συναντά τον Εισαγγελέα λόγω γέφυρας

Συνέντευξη για μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας έδωσε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος. Ο πρόεδρος εκπροσώπησε τη διοίκηση του δήμου το βράδυ της Δευτέρας στην ημερίδα με θέμα της περιμετρική και τα κυκλοφοριακά ζητήματα της πόλης που οργανώθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Μάκη Παπαδόπουλο και φιλοξενήθηκε στη δημοτική καπναποθήκη.

Ο κ. Γραμμένος χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις ομιλίες που ακούστηκαν στην ημερίδα, ανέφερε ότι έγινε ιστορική αναδρομή για το έργο της περιμετρικής οδού, κατέληξε δε στο συμπέρασμα ότι η περιμετρική πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί. Όπως σημείωσε, συντρέχουν και λόγοι ασφαλείας των οδηγών προκειμένου η οδός να είναι ολοκληρωμένη.

Σύμφωνα με το Γιώργο Γραμμένο στην ημερίδα της Δευτέρας δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το εάν υπάρχει χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του δρόμου. Ας έρθουν στην Καβάλα από το υπερ-πλεόνασμα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμένος. Παρατήρησε ωστόσο ότι χρειάζεται επικαιροποίηση των μελετών αλλά κατέληξε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα επί του οποίου συμφωνούν πολλοί Καβαλιώτες, ότι η κοινή ωφέλεια στέκεται πριν και πάνω απ’ όλα. Άρα και ο κ. Γραμμένος στηρίζει τη λύση κατασκευής του έργου, κόψιμο των δέντρων που ενοχλούν  τον καινούργιο δρόμο και φύτευση πολλαπλάσιων στην ίδια περιοχή.

Η είδηση που προέκυψε από τη συνέντευξη του κ. Γραμμένου σχετίζεται με το σημερινό του ραντεβού με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Καβάλας. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα συναντήσει τον Βασίλειο Αδάμπα ώστε να συζητηθούν τα διαδικαστικά της προκαταρκτικής για τις αιτίες που προκάλεσαν την κατάρρευση της γέφυρας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε να γίνει τάχιστα πραγματογνωμοσύνη από πιστοποιημένο φορέα. Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει καθυστέρηση στην υποβολή του αιτήματος στο Τεχνικό Επιμελητήριο, την οποία «χρέωσε» σε καθυστερημένη αντίδραση εκ μέρους της περιφέρειας ΑΜΘ.

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Νεκρό 4 μηνών βρέφος στο Διδυμότειχο – Το βρήκα με αφρούς στο στόμα, λέει η μητέρα

Νεκρό μεταφέρθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου ένα 4 μηνών βρέφος στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου από τους γονείς του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα του αγοριού ισχυρίζεται ότι το είχε ταΐσει τελευταία φορά στις 23:00 και σήμερα το πρωί το βρήκε νεκρό με αφρούς στο στόμα.

Κατά τις πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης η οικογένεια ανήκει στη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε εγκαίρως και διεξάγει την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος θα μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου.

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου έχει μαζευτεί πλήθος συγγενών της οικογένειας προς συμπαράστασή της.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στ. Κασσελάκης στο ENA Channel : Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη, είμαι αισιόδοξος για Ευρωεκλογές

Στην πόλη της Καβάλας περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο κ. Κασσελάκης περπάτησε στην αγορά της Καβάλας και συνομίλησε με πολίτες ενώ στην συνέχεια εγκαινίασε και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κανάρη.

Σε συνέχεια σε δηλώσεις του στο ENA Channel ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις επικείμενες ευρωεκλογές λόγω της μεγάλης θετικής ανταπόκρισης από τον κόσμο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παρέδωσε 4 μηχανές στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο Alex Haditaghi

Στην παράδοση τεσσάρων μηχανών προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Alexander Haditaghi.

Ο κ. Haditaghi πρόκειται να προχωρήσει σε μία σειρά ενεργειών στήριξης στην τοπική κοινωνία (αναμένεται αντίστοιχη ενέργεια από τον ίδιο και στον τομέα της υγείας) και η παράδοση των μηχανών στην Αστυνομική Διεύθυνση είναι η πρώτη από αυτές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en