ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πανθρακικός τη νίκη, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Ο Πανθρακικός επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έδωσε τη νίκη και τους πολύτιμους πόντους στην ομάδα της Κομοτηνής σημείωσε στο 26’ ο Ροτζέριο Μάρτινς.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος και απείλησε πρώτος για γκολ. Στο 8’ ο Νάνο σέντραρε από τα αριστερά και ο Καλτσάς από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε, ωστόσο είδε τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη να σταματά την προσπάθειά του.

Πάντως, η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν ο Πανθρακικός. Στο 26’ η μπάλα έφτασε στον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Στιλ και πέτυχε το «χρυσό» γκολ που έμελλε να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής. Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φτάσει στην ισοφάρισει σταμάτησε στο δοκάρι! Στο 41’ ο Βέμερ σέντραρε από τα δεξιά και ο Καρέλης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στη συνέχεια πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ, ενώ από την άλλη ο Πανθρακικός είχε πιο κλασικές ευκαιρίες. Στο 70’ ο Παπαγεωργίου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σάντσεθ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Στιλ, ενώ στο 74’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Ντιγκινί ο Άγγλος γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 26′ Μάρτινς

Κίτρινες κάρτες: Σερφά – Πράνιτς, Κουτρουμπής

Κόκκινες κάρτες: 85′ Κουτρουμπής

Πανθρακικός:
Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56′ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86′ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46′ Χαβίτο), Ντιγκινί.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64′ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88′ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86′ Αμπέντ).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version