ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νέστος 3-0 τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη

Ο Νέστος πέτυχε την πρώτη του νίκη, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας, κερδίζοντας με 3-0 τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

Ηταν καλύτερος και δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δοκίμασε αρκετά πράγματα στο 90λπετο. Ξεκίνησε με Κυφωνίδη κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους στην άμυνα, Παυλακάκη και Μπουλγούρα. Δυο στόπερ Κωνσταντινίδη και Ντερτιλή. Στη μεσαία γραμμή, έπαιξαν ο Μαζιώτης, ο Ασημάκης και ο Καζαντζίδης.

Πλάγιοι στην επίθεση, ο Μιχαλάκης και ο Αποστολίδης. Στη θέση του φορ ο Βαλαβανόπουλος.

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαγκαφίνης, στο προηγούμενο φιλικό με τον ΑΟΚ, στο γήπεδο του Ερατεινού.

Η ομάδα της Χρυσούπολης που την Τετάρτη θα παίξει στο Βερούλειο με τον Ηρακλή, προηγήθηκε 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 18` με πλασέ ο Βαλαβανόπουλος μετά από πάσα του Μιχαλάκη.

Το 2-0 έγινε στο 40` με πλασέ του Γαβριήλ Αποστολίδη. Το σκορ έκλεισε στο 82` ο Λαζαρίδης, μετά από πάσα του Καστανίδη. Το παιχνίδι παρακολούθησαν  στο «Φώτης Κοσμάς» περίπου 100 φίλαθλοι. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που υποβιβάστηκε από τη Γ` Εθνική, είχε μια πολύ ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε.

Η σύνθεση του Νέστου: Κυφωνίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Ντερτιλής, Κωνσταντινίδης, Μαζιώτης, Ασημάκης, Καζαντζίδης, Βαλαβανόπουλος, Μιχαλάκης, Αποστολίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι:  Παυλίδης, Λεοντιάδης, Αϊβάζογλου, Μαρκάκης Η, Μαρκάκης Δ, Καστανίδης, Παναγιωτόπουλος, Λαζαρίδης, Τσάκωνας, Φαμπιόλ.

proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version