ΚΑΒΑΛΑ

Ο Μ. Λαζαρίδης υποψήφιος στο Νομό Καβάλας;

Μια αθηναϊκή εφημερίδα και μία ιστοσελίδα επαναφέρουν τα σενάρια βουλευτικής υποψηφιότητας στο νομό Καβάλας, του συνεργάτη του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, υπεύθυνου τύπου του γραφείου του, κ. Μακάριου Λαζαρίδη.

Πρώτη η εφημερίδα «Αξία» έγραψε ότι ο Μ. Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Καβάλας. Αμέσως μετά το κείμενο προβλήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κατά το παρελθόν υπήρξαν τα ίδια σενάρια που διακριτικά διέψευσε ο κ. Λαζαρίδης, όταν πρώτη φορά βρέθηκε στην Καβάλα, με την ιδιότητα του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου του κόμματος, αρχές του 2017.

Κάτι αλλάζει; Ο κ. Λαζαρίδης δεν λέει επισήμως το παραμικρό. Στο Facebook και την σελίδα που διατηρεί, αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της Καβάλας. Προβάλει εκδηλώσεις όπως το αεροπορικό σόου, που άλλωστε παρακολούθησε, αλλά και τοπικές ειδήσεις, επιτυχίες αθλητών. Το επίμαχο κείμενο στην ιστοσελίδα ysterografa.gr αναφέρει τα εξής:

«Πλώρη για βουλευτική υποψηφιότητα στην Καβάλα στις επόμενες εθνικές εκλογές, βάζει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η εφημερίδα “Αξία” στη στήλη του παρασκηνίου, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο σημερινός Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ωστόσο ήθελε δίπλα του τον στενό συνεργάτη του, στο δύσκολο ξεκίνημα στο Μοσχάτο, και έτσι τα σχετικά σενάρια υποχώρησαν το διάστημα που προηγήθηκε.

Πλέον, και με φόντο την τελική ευθεία για τις εκλογές, φαίνεται ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης πατάει γκάζι για την εκλογική περιφέρεια της Καβάλας. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version