ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Μακάριος Λαζαρίδης… “κάνει ζέσταμα” για την υποψηφιότητά του στην Καβάλα σύμφωνα με Αθηναϊκά δημοσιεύματα

Ο Καβαλιώτης διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σύμφωνα με δημοσιεύματα Αθηναϊκών ΜΜΕ, θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα εν λόγο δημοσιεύματα που δεν διαψεύδει ο ίδιος, υποψήφιος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Καβάλα, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, φημολογείται σύμφωνα με τα εν λόγο δημοσιεύματα, ότι έχει λάβει το “πράσινο φως” από τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ισχυρό δίδυμο με τον εν ενεργεία βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται αρμονικές.

Η επικείμενη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές άλλωστε, ανοίγει το δρόμο για περισσότερες έδρες στην Καβάλα, κάτι που σημαίνει ότι αναιρείται εκ των προτέρων το όποιο κλίμα ανταγωνισμού μεταξύ των βασικών υποψηφίων.

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε… ζέσταμα για την υποψηφιόητητά του. Πάντα στο πλευρό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

“Στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας με τον Kyriakos Mitsotakis.

Τα προβλήματα των αλιέων και του πρωτογενούς τομέα δεν μπορούν να περιμένουν. #kavala”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version