ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ είχε επαφές στην Καβάλα με απόστρατους και εν ενεργεία μέλη του Λιμενικού Σώματος με τους οποίους και συζήτησε τα προβλήματα του κλάδου

Μετά από αίτημα της Ένωσης Αποστράτων Λιμενικού Σώματος ο π. Υπουργός κ. Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ είχε επαφές στην Καβάλα με απόστρατους και εν ενεργεία μέλη του Λιμενικού Σώματος με τους οποίους και συζήτησε τα προβλήματα του κλάδου που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Πρώτο θέμα είναι η στέγαση της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος.

Ως καταλληλότερο κτίριο κρίνεται από τους ίδιους η παλαιά στρατολογία Καβάλας, πρόταση για μετεγκατάσταση χωρίς ενοίκια που επιβαρύνουν το Δημόσιο. Η λύση είναι κοντά αρκεί να υπάρξει βούληση από τις τοπικές αρχές. Θυμίζω πως δύο φορές κινδύνευσε να φύγει και πάλι από την Καβάλα η Υπηρεσία όμως με παρεμβάσεις του πρώην υπουργού στην τότε Κυβέρνηση παρέμεινε.

Επίσης, το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο λόγω κατάρρευσης. Η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας είναι κοντά στους εν ενεργεία συναδέλφους τους.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version