ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε το Σαββάτο 29 Σεπτεμβρίου 2018 σε περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ελλάδας. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και πιθανά στο Βόρεια Αιγαίο και στην Χαλκιδική, αναμένονται ιδιαίτερα έντονα με κίνδυνο να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Αργά το βράδυ έντονα φαινόμενα περιμένουμε να εκδηλωθούν και σε περιοχές του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικροτούν νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 11 έως 22 στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 26 και τοπικά 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 24 στο Βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 27 και τοπικά 28 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα βορειοανατολικά έως 5 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Ιόνιο και στο Κεντρική και Νότιο Αιγαίο, καθώς και στις παράκτιες περιοχές των παραπάνω περιοχών θα πνέουν από συνεχώς μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 7 με 8 και πρόσκαιρα 9 με 10 μποφόρ.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version