ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα

Βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Βελτιωμένος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα. Βοριάδες με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στην Κρήτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 26, στην Ήπειρο από 5 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 11 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 24 και τοπικά 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version