ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 22-01-2014

Άστατο καιρό με νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένουμε στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα βορειοδυτικά θα είναι έντονα, από το απόγευμα όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα κεντρικά τμήματα. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 15 και τοπικά 17 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά με ένταση από 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα, ενώ και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα φτάσει πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενίσουν.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version