ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έρχεται στην Καβάλα

Πραγματοποιήθηκε στη Καβάλα, την Δευτέρα, μια ακόμα συνάντηση των Ν.Ε Καβάλας ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Οι τοπικές οργανώσεις παίρνουν το βάρος της διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα από κοινού.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι η αρχή μίας πορείας
-Για την δημιουργία του τρίτου πόλου
-Την διακυβέρνηση της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση
-Την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων
-Την απόκρουση των δυσμενών όρων του μνημονίου
-Την ανάπτυξη ενός εθνικού σχεδιασμού ανάπτυξης με σκοπό την δημοκρατική διέξοδο από την κρίση.

Η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού της μεταρρυθμιστικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας με το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, και ανοίγει νέες προοπτικές για ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, ως πόλου εγγύησης για την μετεκλογική διακυβέρνηση της χώρας μακριά από λαϊκισμούς και νεοφιλελευθερισμούς.

*Από την συνάντηση έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί θα γίνει στο ξενοδοχείο ΟΚΕΑΝΙΣ η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τους Γραμματείς των Ν.Ε. παρουσία στελεχών των δυο κομμάτων.

*Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο ΟΚΕΑΝΙΣ θα γίνει κεντρική πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον επικεφαλή, του ψηφοδελτίου Επικρατείας και προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Στην ίδια εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Συμπαράταξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα, έχει καταρτιστεί πρόγραμμα επισκέψεων των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών, των δυο κομμάτων σε όλους τους Δήμους του Νομού αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή από την Θάσο.

Στην συνάντηση της Δευτέρας ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές Δημήτρης Παπουτσής, Μαρία Τσουρή και Απόστολος Αγελαράκης.

proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version