ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ

Το τελευταίο του χαρτί για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα θα παίξει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα για την Α’ φάση των πλέι οφ της Volley League.

 O Εθνικός Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη αναμέτρηση τους για τη φάση 1-8 των πλέι οφ. Η ομάδα του Έβρου θέλει τη νίκη για να δώσει παράταση στη σειρά των αναμετρήσεων, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες και πάει στα ημιτελικά όπου θα περιμένει τον Παναθηναϊκό ή τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Εθνικός σε σχέση με τον πρώτο αγώνα θα έχει στη σύνθεση του τον Γιάννη Χαριτωνίδη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε άγχος και θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά. Ίσως είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας και πιστεύω πως θα έχουμε και κόσμο στο πλευρό μας», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό να ολοκληρώσει την σειρά των αγώνων και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο Χόρχε Ελγκέτα γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της έδρας του Εθνικού και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί, προσεκτικοί και να πιέσουν τον αντίπαλο ακόμα και όταν έχουν προβάδισμα στο σκορ.

«Κάθε μέρα η ομάδα δουλεύει στα στοιχεία που πιστεύω πως θα κάνουν την διαφορά από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα δεν του δώσαμε δικαίωμα και το ίδιο θέλω να κάνουμε και στην έδρα του», είπε ο Χόρχε Ελγκέτα.

Alexandroupoli Online

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version