ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νέστου γέμισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Με πνεύμα αισιοδοξίας για το αύριο, παρά την βαριά σκιά που ρίχνει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη, και με όλα τα προστατευτικά μέτρα δημότες, μικρά παιδιά αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου Νέστου ευχήθηκαν με όλη τους την ψυχή Καλά Χριστούγεννα στον Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη.
 
Παραδοσιακά κάλαντα και παιδικά χαμόγελα, μαζί με ευχές για υγεία και ευημερία ήχησαν  στο Δημαρχείο του Νέστου στην Χρυσούπολη με τον κ. Μιχαηλίδη να υποδέχεται με μεγάλη χαρά και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τους πολίτες του Δήμου, μικρούς και μεγάλους.Ενώ υπήρξε και μία ακόμη έκπληξη προς του δημότες μετά και τον εντυπωσιακό στολισμό , το τρενάκι του Δήμου βρέθηκε σε όλα τα σημεία του Δήμου για να μεταφέρει τους ήχους των Χριστουγέννων με τα κάλαντα.
 
Ο Δήμαρχος του Νέστου στις δηλώσεις του προς το ENA CHANNEL τόνισε ότι το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ανθρωπότητα αλλά και για τον Νέστο λόγω της πανδημίας, ωστόσο άφησε και πολλές μεγάλες στιγμές αλλά και προχώρησαν πολλά έργα για τον Δήμο Νέστου που αφορούν την γεωθερμία, τις επενδύσεις στην Κεραμώτη, το τεράστιο εγχείρημα και την υπογραφή μεταξύ του Δήμου Νέστου και Βούλγαρου επενδυτή για την δημιουργία μεγάλης τουριστικής επένδυσης στην Αμμόγλωσσα.
Από κει και πέρα ο κ. Μιχαηλίδης έδωσε τις δικές του ευχές για το 2022 για όλους τους δημότες του αλλά και φυσικά ξεκαθαρίζοντας ότι η διοίκηση του πρόκειται να παλέψει για ακόμη πιο μεγάλες στιγμές για τον Δήμο Νέστου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version