ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Βουλευτής Σερρών Μ.Τζελέπης εφ’όλης της ύλης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης, προκειμένου να παρουσιάσει έναν απολογισμό του κοινοβουλευτικού του έργου, αλλά και να τοποθετηθεί σε μείζονα θέματα.
Ο βουλευτής πρέπει να αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας την οποία και εκπροσωπεί, να τα μεταφέρει στην κεντρική εξουσία και να αναζητά λύσεις τόνισε ο κ. Τζελέπης, υπογραμμίζοντας πως στην παρούσα φάση τα σημαντικότερα είναι το δημοσιονομικό και το προσφυγικό.
Αναφέρθηκε στα νομοσχέδια, τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και του ιδίου προσωπικά, μένοντας στο θέμα της σύνδεσης του Νομού Σερρών με το φυσικό αέριο και δηλώνοντας, ότι μετά τη δέσμευση Σκουρλέτη, για επέκταση δικτύου φυσικού αερίου 57 χλμ στην πόλη των Σερρών, είναι πλέον και ευθύνη της Περιφέρειας να το θέσει σε προτεραιότητα.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση του SerresPress σχετικά με το προσφυγικό και τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δήλωσε πως το θέμα είναι παγκόσμιο και απειλεί να τινάξει την Ευρώπη στον αέρα. Την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι σηκώνουν τείχη, η Τουρκία κάνει ανατολίτικα παζάρια παίζοντας με ψυχές ανθρώπων. Το ΝΑΤΟ μας επιβλήθηκε, τόνισε ο Σερραίος βουλευτής, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για την παρουσία νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο. Τέλος υπενθύμισε πως η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την αρχή ήταν η δημιουργία πλωτών hot spots και υπογράμμισε πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.
Για τον αγροτικό τομέα, δήλωσε πως με τις πολιτικές που εφαρμόζονται και προτείνονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , διπλασιάζονται οι φόροι ενώ παράλληλα μειώνεται το αγροτικό προϊόν , το εισόδημα των αγροτών και κατ΄επέκταση το εισόδημα του Ν. Σερρών.
Ο κ. Τζελέπης τόνισε επανειλημμένα, πως είναι άμεση η ανάγκη συνεργασίας βουλευτών και θεσμικών οργάνων του τόπου, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η διεκδίκηση επενδύσεων για τον νομό μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version