Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΟΚ υποδέχεται αύριο τον Καμπανιακό

Ο ΑΟΚ υποδέχεται αύριο τον Καμπανιακό στις 15.00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και φυσικά δε βλέπει τίποτα άλλο εκτός από τους 3 βαθμούς της νίκης.

Είναι ματς που πρέπει να το προσπεράσει χωρίς απώλειες.

Περισσότερο πρέπει να ξεπεράσει και την ισοπαλία στην Αλεξανδρούπολη, που έφερε… το μούδιασμα στο στρατόπεδο της ομάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από τον τραυματία Δήμο Κοσμίδη.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ίσως έχουμε μια- δυο αλλαγές, σε σχέση με αυτήν μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

Η θέση του τερματοφύλακα, διεκδικείται από τον Φιρινίδη η τον Αθανασίου.

Δεξιά στην άμυνα ο Σταματόπουλος η ο Μπαντάνης. Αριστερά στην άμυνα ο Βιτλής. Στο κέντρο της άμυνας, ο Ιορδανίδης, ο Μπάτζιος και ο Γκαρακλίδης, διεκδικούν τις δυο θέσεις.

Στη μεσαία γραμμή,  υποψήφιοι είναι ο Μκρτσιάν, ο Γαβριηλίδης, ο Διαμαντίδης και ο Παρμαξίδης.

Στην επίθεση ο Κανούλας θα είναι ο βασικός σέντερ φορ. Στα πλάγια σίγουρος στα δεξιά ο Χάρης Παππάς ενώ ο Αργύρης Μπαρέτας ίσως ξεκινήσει βασικός στη θέση του Αλέξη Μπρατσιάνι.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την έδρα του Καμπανιακού η Καβάλα που επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Μπάτζιος με κεφαλιά, ενώ στο 53’ ο Κανούλας με απευθείας φάουλ έδωσε «αέρα» 2 τερμάτων στους «αργοναύτες». Στην αντίπερα όχθη, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με τον Υψηλό στο 67’.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούζης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος (76΄ Αλεξανδρίδης), Υψηλός, Αντωνιάδης (82΄Χατζηδάκης), Χρήστου, Κουντουράς (55΄ Αποστολίδης), Προβατίδης.

ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Φιρινίδης, Κοσμίδης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, Παππάς, Βιτλής (85΄ Παπαδιώτης), Κανούλας (83΄ Παρμαξίδης), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι (74΄ Ζουνίνιο).

 

*Σήμερα ο Ακροπόταμος στις Σέρρες

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Αρης Ακροποτάμου που αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Σερρών,  τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Ο Άκης Βάβαλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός του Δημήτρη Ζωγραφάκη που είναι τιμωρημένος με 1 αγωνιστική. Αντίθετα επανέρχονται ο Καμπερίδης και ο Β. Παπαδόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους. Ακόμη ο Κουάνγκ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Η ομάδα του Αρη προέρχεται από αγωνιστική απραξία, αφού δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της, με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Δεν  είχε περάσει από τον Ακροπόταμο ο Πανσερραϊκός, καθώς για δεύτερη χρονιά ο τοπικός Άρης τον νίκησε με 2-0.

Οι Σερραίοι πίεσαν κυρίως στο δεύτερο μέρος, καθώς στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις. Οι Παπαστεργίου και Γαϊδαρτζής έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν, με τον δεύτερο να έχει και δοκάρι στο 67’. Όμως ο Άρης Ακροποτάμου ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, καθώς στο 81’ ο Αποστολίδης με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0. Στο 86’ ο Περπερίδης των «λιονταριών» αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα. Και στο 90+3’ οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη τους με τον Μονιό να κάνει με σουτ το 2-0.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Σκονίδης (70’ Μονιός), Τσέπα, Σεφερίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος (90+2’ Κωνσταντάκος), Αποστολίδης (89’ Θεοδωρίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (63’ Πλιάγκας), Τσιμίκας (66’ Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής (80’ Γκόγκας)

 

 

*Το Βυζάντιο για την υπέρβαση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μετά τη νίκη της Τετάρτης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, το Βυζάντιο ταξιδεύει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Αρη.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης υπολογίζει τον Κεφαλά που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Αρης δεν έχει απώλειες. Ο Πόι και ο Λιόλιος ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Στο ματς του «Ανθή Καραγιάννη», ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πόι. Στο 10’ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τσίλογλου, ενώ στο 18’ ο Καπνίδης έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 23’, ωστόσο, ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ο Μάουρο Πόι έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά τους «κίτρινους».

Οι Θεσσαλονικείς δεν περιορίστηκαν εκεί και στο 43’ μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας, ο Καπνίδης με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άρη στο ματς.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Νίκος Καραμπιμπέρης): Σουμουλίδης, Μεταλίδης (46’ Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης (60’ Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχματζίδης (60’ Μεντής)

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (73’ Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης (86’ Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73’ Ψυχογιός)

 

*Ορφέας: Συμπληρώνει ένα γύρο χωρίς νίκη

Ευκαιρία αύριο να σπάσει το αρνητικό σερί των 13 ηττών του Ορφέα. Τελευταία φορά είχε κερδίσει στο πρωτάθλημα μέσα στην Καστοριά. Συμπλήρωσε ένα γύρο χωρίς νίκη.

Είχε κερδίσει για τελευταία φορά μέσα στην Καστοριά με 2-0, χάρη σε γκολ που είχαν πετύχει στο 3` ο Τορεζάνι και ο στο 24` ο Κεχαγιάς.

Ο Παντελής Στυλιανού για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζει τον Τσίτση και τον Βραμέντσαλη, που αποβλήθηκαν στο ματς με το Σουφλί, με δεύτερες κίτρινες κάρτες και οι δυο τους.

Εκ των πραγμάτων θα έχει αλλαγές το αρχικό σχήμα. Το κλίμα από τις συνεχόμενες ήττες είναι πολύ βαρύ στο στρατόπεδο του Ορφέα.

 

*Το πρόγραμμα  της  23ης  αγωνιστικής.

Σάββατο 21/3

Πανσερραϊκός-Άρης Ακροποτάμου

Κυριακή 22/3

Άρης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Απόλλων Αρναίας-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Θύελλα Φιλώτα-Δόξα Δράμας

Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εθνικός Αγιονερίου

Καβάλα-Καμπανιακός

Ορφέας Ελευθερούπολης-Καστοριά
Βαθμολογία

Πανσερραϊκός 53 41-13

ΑΟΚ 49 40-12

Αρης Θεσσαλονίκης 49 37-12

Δόξα Δράμας 39 31-19*

Καμπανιακός 34 30-20

Έβρος Σουφλίου 30 27-24

Θύελλα Φιλώτα 29 22-20*

Ηρακλής Αμπελοκήπων 29 22-23

Εθνικός Αγιονερίου 28 26-21*

Εθνικός Αλεξανδρούπολης 28 21-22

Αρης Ακροποτάμου 24 19-33*

Βυζάντιο Κοκκινόχωματος 24 26-34*

Αναγέννηση Γιαννιτσών 14-38 17

Απόλλων Αρναίας 15-32 15*

Ορφέας Ελευθερούπολης 19-35 14

Καστοριά 14-46 10*

Τ. Π

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Γαλλίας: Με Εμπαπέ και όλα τα τα αστέρια στο Euro 2024 – Επιστροφή Καντέ

Με όλα τα τα αστέρια θα συμμετάσχει στο Euro 2024 (14/6-14/7) η Εθνική Γαλλίας. 

Ο Ντινιέ Ντεσάμπ επέλεξα ότι καλύτερο έχει η Γαλλία δηλαδή τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Γκριεζμάν, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μεντί, Κονατέ και Κουντέ ενώ μετά από δύο χρόνια κάλεσε ξανά τον Ενγκολό Καντέ.

Μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του Λούκας Ερναντές, ο οποίος υπέστη πριν λίγες εβδομάδες ρήξη χιαστού.

Η Γαλλία είναι στον ίδιο όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία. Οι Γάλλοι έχουν κερδίσει το Euro το 1984 και το 2000 και ήταν φιναλίστ το 2016.

Οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Κλος (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Ίντερ), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Καντέ (Αλ-Ιτιχάντ), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ), Ζαΐρ-Εμερί (Παρί)
Επιθετικοί: Μπαρκολά (Παρί), Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Παρί), Ζιρού (Μίλαν), Κολό Μουανί (Παρί), Εμπαπέ (Παρί), Τουράμ (Ίντερ)

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά μπάσκετ «Παληό 3on3»: Ραντεβού στο «Κοράλι» στις αρχές Ιουλίου

Το «Παληό 3on3» επιστρέφει για την 6η του σαιζόν και περιμένει όλους τους φίλους του τουρνουά στις 5-6-7 Ιουλίου 2024 για ακόμα ένα διασκεδαστικό μπασκετικό τριήμερο στο πάρκο «Κοράλι» . Ένα από τα πιο όμορφα γεγονότα του οικισμού ευελπιστεί να δώσει και φέτος μια ευκαιρία συνάντησης και συνάθλησης ανθρώπων όλων των ηλικιών με στόχο τη ψυχαγωγία και τη δημιουργία καλοκαιρινών αναμνήσεων!

Με αφετηρία το καλοκαίρι του 2018 το τουρνουά πραγματοποιείται έκτοτε κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου με μοναδική διακοπή το καλοκαίρι του 2020 λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αθλητική – πολιτιστική εκδήλωση που οργανώνεται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Καβάλας, αποτελεί μια ευχάριστη αφορμή να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την πόλη μας αθλητές γειτονικών περιοχών, ενώ στο πλαίσιο του τριημέρου γίνεται κάθε χρόνο προσπάθεια προβολής τοπικών συλλόγων και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα οικολογίας, υγείας και κοινωνικών συμπεριφορών.

Φέτος, όπως και πέρσι, το τουρνουά θα ξεκινήσει με τέσσερις κατηγορίες:
Κατηγορία Κοριτσιών – Γυναικών
Κατηγορία TEENS αγόρια έως 17 ετών
Κατηγορία YOUTH ηλικίες 18-35
Κατηγορία VETERANS ηλικίες 35+

Οι νικητές των κατηγοριών θα απολαύσουν όμορφα δώρα και θα συνεχίσουν για το μεγάλο βραβείο του τουρνουά

Δηλώσεις συμμετοχών ομάδων τριών ή τεσσάρων ατόμων στις σελίδες μας στο facebook (Παληό 3on3 Summer Tournament) & instagram (palio3on3) μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολυμπιακής σκοποβολής | Βραβεία και διακρίσεις για τους αθλητές

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2024 στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Λαγκαδά, έγινε αγώνας ΑΒΓ κατηγορίας, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, στον οποίον συμμετείχανε συνολικά πέντε (5) αθλητές μας, οι οποίοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους, με νίκες, μετάλλια, βαθμούς και με συλλογική επιτυχία, την πρωτιά, σε αριθμητική συμμετοχή αθλητών του ίδιου συλλόγου στον αγώνα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι τα εξής παρακάτω :

Α κατηγορία :

3ος νικητής Βαβάκας Δημήτρης χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 111/125 & 7 βαθμούς. 

5ος Κουταλιάγκας Σοφοκλής με επίδοση 109/125 & 5 βαθμούς.

Β κατηγορία :

2ος νικητής Δαμιανός Παναγιώτης ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 99/125 & 9 βαθμούς.

6ος Απόστολος Κεφαλάς με επίδοση 88/125 & 4 βαθμούς.

7ος Δαμιανός Δημήτρης με επίδοση 83/125 & 3 βαθμούς.

Η αγωνιστική προσπάθεια όλων των αθλητών του συλλόγου μας, ανελλιπώς και άκαμπτη συνεχίζεται.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en