ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Άρης είναι… καλά στην Λιθουανία

Θέλει να συνεχίσει να κοιτάει ψηλά στο Eurocup.!

Άρη θυμήσου την πρεμιέρα! Οι «κίτρινοι» είχαν μπει με το… δεξί στο φετινό Last 32, επικρατώντας εύκολα της Νεπτούνας στην Θεσσαλονίκη και απόψε (3/2, 19:00) καλούνται να πράξουν κάτι ανάλογο στην Κλαϊπέντα, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Η ψυχολογία των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη είναι στα ύψη και αυτό γιατί μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, την περασμένη εβδομάδα, την Κυριακή (31/1) πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Πυλαία απέναντι στον «αιώνιο» ΠΑΟΚ. Βέβαια, η αποστολή για να φτάσει στη λιθουανική πόλη ήταν μία μίνι-Οδύσσεια (συνολικά πήραν τρεις πτήσεις, ενώ στη συνέχεια πήγαν και οδικώς), αλλά το θετικό είναι πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι όλοι είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη, η Νεπτούνας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και έτσι η νίκη είναι μονόδρομος για εκείνη, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι και η βαριά ήττα στην πρεμιέρα στο «Nick Galis Hall».

Η βαθμολογία του ομίλου J:

Αρμάνι Μιλάνο 3-1
Άλμπα Βερολίνου 2-2
Άρης 2-2
Νεπτούνας 1-3

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version