Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ουδείς ενδιαφερόμενος για δύο καταστήματα της Δ. Αγοράς

Πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στα γραφεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ διαδικασία δημοπρασίας για δύο ενωμένα καταστήματα στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Αγοράς. Η διαδικασία αποδείχθηκε άγονη αφού δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος. Όπως γίνεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα προσπαθήσει εκ νέου για τη μίσθωση των δύο ενωμένων καταστημάτων, ενώ στον πρώτο όροφο του κτηρίου εντός του 2018 πρόκειται να λειτουργήσει και πάλι το κατάστημα που στεγαζόταν το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο, όπου όπως ανακοινώθηκε από την κ. Φρατζεσκάκη ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τα δεδομένα στη Δημοτική Αγορά δεν έχουν αλλάξει. Πάντως η δημοτική επιχείρηση κάνει ότι μπορεί ώστε να ενοικιάσει, σε ελκυστικές όπως υποστηρίζει τιμές, τα άδεια καταστήματα. Την ίδια ώρα η κινητικότητα στην αγορά συνεχίζεται αν και βρισκόμαστε ουσιαστικά στην έναρξη της χειμερινής περιόδου. Από το περασμένο καλοκαίρι σταμάτησαν οι εργασίες ανακαίνισης του καταστήματος στην οδό Ερυθρού Σταυρού (πρώην καφενείο Στάθη). Αν και το ακίνητο είχε μισθωθεί και προετοιμάζονταν για χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως φημολογείται υπήρξε διαφωνία μεταξύ μισθωτή και ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα η συμφωνία να μείνει σε εκκρεμότητα.

Στο κατάστημα επί της οδού Ομονοίας (πρώην Παπαδόγιαννη) που μισθώθηκε από καβαλιώτη επιχειρηματία, εκτελούνται εργασίες προκειμένου να λειτουργήσει ως κατάστημα παιχνιδιών του ΟΠΑΠ. Εξωτερικές εργασίες συντήρησης εκτελούνται στην οπίσθια πλευρά του καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος. Φαίνεται ότι άρχισαν οι εργασίες για την μετατροπή σε κατάστημα του ακινήτου επί των οδών Ομονοίας και Ι. Δραγούμη, το οποίο ενοικιάσθηκε εξ ολοκλήρου από γνωστή αλυσίδα πώλησης ετοίμων ενδυμάτων.

Στην οδό Ι. Δραγούμη, η παλιά καπναποθήκη που φέρονταν να έχει νοικιαστεί για εκμετάλλευση τουριστικού χαρακτήρα, φαίνεται ότι αλλάζει αντικείμενο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η συμφωνία του καλοκαιριού δε θα υλοποιηθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο γνωστό κατάστημα να επαναλειτουργήσει επιχείρηση κινέζικων ενδυμάτων.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en