ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ομαλά εξελίσσεται ο διαγωνισμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην ΑΜ-Θ

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού σχετικά με την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για το 2015 και το 2016.

Την περασμένη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου έληξε η προθεσμία για την κατάθεση ηλεκτρονικών προσφορών για τον διαγωνισμό. Οι προσφορές κατατέθηκαν στο εθνικό… σύστημα ηλεκτρονικών και δημόσιων συμβάσεων. Ο διαγωνισμός είναι διεθνής με προϋπολογισμό 2,8 εκατομμύρια ευρώ, συν ΦΠΑ. Αναφέρεται στις ενέργειες καταπολέμησης των κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Στις επίγειες και τις εναέριες εφαρμογές και στους πέντε νομούς.

Για την εναέρια δράση το ποσό είναι ένα 1.700.000 ευρώ και για την επίγεια δράση 1.100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί δύο προσφορές για την εναέρια δράση και πέντε προσφορές για την επίγεια. «Πιστεύω ότι πηγαίνουμε καλά», δήλωσε στην εφημερίδα Πρωϊνή της Καβάλας, ο αρμόδιος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά ότι έτσι θα συνεχισθεί όλη η διαδικασία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού, χωρίς δηλαδή προβλήματα και κυρίως χωρίς ενστάσεις μεταξύ των εταιριών, ενστάσεις που τις περισσότερες φορές καθυστερούν πολύ την υλοποίηση του έργου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version