ΠΑΓΓΑΙΟ

Ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου ενημερώνει τους δημότες ότι στο κτίριο του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης λειτουργεί ομάδα ψυχοκοινωνικής μέριμνας. Η ομάδα αποτελείται από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς και προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε όσους δημότες το επιθυμούν.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2592022673
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Μαρία Τσίλογλου

Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του δήμου Παγγαίου

Με επίκεντρο την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2014 επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου του Δήμου Παγγαίου, παρουσία οφθαλμίατρου, παιδιάτρου και γυναικολόγου καθώς και νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ανακούφιση για τους πολίτες του Δήμου που δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τις Μονάδες Υγείας της περιοχής, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό η οργάνωση, παράλληλα με τη συνεχή δράση της εδώ και 23 χρόνια, το ιδιαίτερα κοινωνικό της πρόσωπο.
Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί θερμά την ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» η οποία μέσα από κινητή μονάδα στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρείχε δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό σε δημότες του Δήμου Παγγαίου στο Κοινοτικό Κατάστημα – Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πλατανοτόπου.
Κατά το παρελθόν η ΜΚΟ « Γιατροί του Κόσμου» είχε εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Παγγαίου για την καθοριστική συνδρομή του σε οργάνωση της αποστολής του κλιμακίου των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές γιατρούς καθώς και νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον οικισμό Καραβαγγέλη του Δήμου Παγγαίου.

Ο Αντιδήμαρχος
Κρυστάλλης Τζιτζιός

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version