ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Καβάλα 0-2 | Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Καβάλα στον Βόλο

Μία μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Καβάλα στον Βόλο, με 0-2 στον αγώνα για την σωτηρία του από τον υποβιβασμό στην Γ Εθνική.

Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης, σ ένα καθοριστικό παιχνίδι με την ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης!

Με το τελικό σκορ 0-2 ο ΑΟΚ κατάφερε και έφερε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Καβάλα. Οι “γαλανόλευκοι”  έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί αφού με ήττα θα έμεναν πολύ πίσω, ενώ με το διπλό που κατέκτησαν έχουν πλέον ελπίδες να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, μπλέκει πλέον σε περιπέτειες για την παραμονή του!

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Πάτρικ Έμπερτ και το δεύτερο ο Οκάν Σουλεϊμάν. παίρνοντας μια μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Καβάλας στον Βόλο

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακό Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας το γκολ, οι Καβαλιώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο 55ο λεπτό με τον Εμπερτ. Στην συνέχεια οι “Αργοναύτες”  εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που παραχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ με τον Σουλεϊμάν στο φινάλε, κατακτώντας  τη “χρυσή” νίκη.

Οι συνθέσεις

Oλυμπιακός Βόλου (Τ. Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός (62’ Ντος Σάντος), Φιλίποβιτς, Στάμου (λ. τρ. Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Παπακώστας, Κόλα (53’ Ντιαμπί), Ξύδας, Κουντουριώτης (62’ Κότος), Βερνάρδος, Σιαφά

Καβάλα (Γ. Αγγελίδης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς (46’ Αμούρ), Μπελεβώνης, Έμπερτ (84’ Σουλεϊμάν), Σαμπανίδης (60’ Καραγιάννης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (77’ Ρέτσος)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version