ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ : Το’χει ξανα κάνει

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ουσιαστικά για τους Πειραιώτες μιας και την επόμενη αγωνιστική, λογικά θα κατακτήσει και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Σήμερα οφείλει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στο οποίο αποδείχθηκε πολύ καλύτερος από μια μέτρια Άντερλεχτ η οποία δεν απείλησε ιδιαίτερα τα ερυθρόλευκα καρέ. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο αλλά λίγο η αστοχία του Ιντέγε και λίγο η λάθος έξοδος του Ρομπέρτο του στοίχισαν μια 2η συνεχόμενη ήττα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σήμερα θα κυνηγήσει μία ακόμα πρόκριση στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Βρίσκεται σε παρόμοιο μομέντουμ με την Άντερλεχτ η οποία έχει παρόμοιους στόχους. Με παράγοντα την έδρα και 12ο παίκτη το φίλαθλο κοινό του θα δοκιμάσει να φτάσει σε μία πανηγυρική επικράτηση μιας και το χει ξανα κάνει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο στο Champions League πριν 1,5 χρόνο με 3-1 (0-3 εκτός).

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την 11αδα και την συμμετοχή του Σιόβα που κρίνεται αμφίβολος. Ο ίδιος δήλωσε ότι το ιδανικό για την ομάδα του θα ήταν να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο.

Εν κατακλείδι το 1-0 είναι σκορ που εύκολα ανατρέπεται και η Άντερλεχτ κουβαλάει ένα σωρό αμυντικά προβλήματα που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους <<8>> του θεσμού.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version