ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ολοκληρώθηκε το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής από το ΤΕΙ ΑΜ-Θ (Video)

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, όπου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ το παρών έδωσαν φορείς της Καβάλας, της περιφέρειας, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
O υπεύθυνος της διοργάνωσης καθηγητής, Δημήτρης Πογαρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα λέγοντας πως του χρόνου όπου το φεστιβάλ συμπληρώνει τα δέκα του χρόνια να γίνει πανευρωπαϊκό.
Στηρίζουμε τους νέους με τις απίθανες ιδέες σημείωσε από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου καθώς αυτοί θα είναι οι νέοι που θα στηρίξουν την Ελλάδα στο μέλλον.
Το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ και τομεάρχης μεταφορών και δικτύων Κώστας Καραμανλής όπου έκανε λόγο για τα συκγριτικά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει η Καβάλα για να μπει με δυναμική στην εποχή της ανάπτυξης. Επίσης ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στη συνένωση του ΤΕΙ ΑΜΘ, του ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας και τους διεθνούς πανεπιστημίου.
Στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 9ου φεστιβάλ βιομηχανικής πληροφορικής οι φορείς του τόπου έπλεξαν το εγκώμιο των φοιτητών για την προσπάθειά και την επιτυχία τους ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη για τις επόμενες διοργανώσεις.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version