Quantcast
Connect with us

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Paramore κυκλοφορούν το single «This Is Why» – Και ανακοινώνουν νέο άλμπουμ

Οι Paramore αποκαλύπτουν το ομότιτλο τραγούδι του έκτου άλμπουμ τους.

Οι Paramore κυκλοφορούν το πρώτο τους νέο τραγούδι από το 2017.

Το αγαπημένο συγκρότημα από το Νάσβιλ, το οποίο αποτελείται από τους Hayley Williams, Taylor York και Zac Farro, επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα πέντε ετών -και την παγκόσμια πανδημία- με το «This Is Why», ένα από τα καλύτερα τραγούδια του ήδη εντυπωσιακού ρεπερτορίου τους.

Σε μία από τις πιο συναρπαστικές δισκογραφικές επανόδους της χρονιάς, οι Paramore ανακοίνωσαν επίσης ότι θα κυκλοφορήσουν το έκτο άλμπουμ τους, «This is Why», στις 10 Φεβρουαρίου 2023 από την Atlantic Records / Warner Music.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με τον επί χρόνια συνεργάτη τους Carlos de la Garza και περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια. Τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο έκανε ο Zachary Gray.

Οι Paramore, μπαίνοντας σε έναν κόσμο και σε ένα πολιτιστικό τοπίο πολύ διαφορετικό από αυτόν στον οποίο βρέθηκαν για τελευταία φορά, κυκλοφορούν ένα τραγούδι που μιλάει ακριβώς γι’ αυτό. Το «This Is Why» είναι ένα απολαυστικά ακαταμάχητο τραγούδι για τον κόσμο της μετα-αλήθειας.

Paramore

Η Hayley Williams λέει για το τραγούδι: «Το “This Is Why” ήταν το τελευταίο τραγούδι που γράψαμε για το άλμπουμ. Για να είμαι ειλικρινής, είχα κουραστεί τόσο πολύ να γράφω στίχους, αλλά ο Taylor μας έπεισε και τον Zac και εμένα ότι έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε αυτή την τελευταία ιδέα».

«Αυτό που προέκυψε ήταν το ομώνυμο τραγούδι για όλο το άλμπουμ. Συνοψίζει την πληθώρα των γελοίων συναισθημάτων, τις εναλλαγές του να ζεις το 2022, έχοντας επιβιώσει έστω και μόνο τα τελευταία 3 ή 4 χρόνια», εξηγεί.

«Θα περίμενε κανείς ότι μετά από μία παγκόσμια πανδημία με διαστάσεις βιβλικές και την επικείμενη καταστροφή ενός πλανήτη που πεθαίνει, οι άνθρωποι θα είχαν βρει βαθιά μέσα τους την ικανότητα να γίνουν πιο ευγενικοί ή να δείχνουν περισσότερη συμπόνια», συνεχίζει.

Το μουσικό βίντεο για το «This Is Why» γυρίστηκε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα με τη σκηνοθεσία του Brendan Yates των Turnstile.

Η Hayley Williams πρόσθεσε για το βίντεο: «Ήταν τόσο ωραίο που δουλέψαμε με τον Brendan. Γνωρίζω τους Turnstile εδώ και λίγο καιρό και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που οι κόσμοι μας διασταυρώθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει μία υπέροχη συγγένεια στον τρόπο με τον οποίο τα συγκροτήματά μας κάνουν τα πράγματα… Ελπίζω να καταφέρουμε να δώσουμε συναυλίες μαζί τους κάποια στιγμή».

Elke

Όταν οι Paramore αποκάλυψαν τον Ιανουάριο του 2022 ότι έχουν αρχίσει τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ τους, ενθουσίασαν αμέσως τους μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε που κυκλοφόρησαν την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, «After Laughter», οι Paramore έγιναν πιο δημοφιλείς από ποτέ.

Εν τω μεταξύ, η Hayley Williams κυκλοφόρησε δύο προσωπικά άλμπουμ, το «Petals For Armor» το 2020 και το «FLOWERS for VASES / descansos» το 2021.

Τα τελευταία χρόνια η επιρροή και η δημοτικότητα των Paramore έχουν αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, καθώς η εποχή του streaming τους ανέδειξε σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ροκ συγκροτήματα στον κόσμο.

Οι Paramore, οι οποίο σχηματίστηκαν όταν ήταν έφηβοι στο Τενεσί, έχουν εξελιχθεί στα είκοσι χρόνια της πορείας τους σε πραγματικά είδωλα της pop κουλτούρας που έχουν κυριαρχήσει στο μουσικό τοπίο και έχουν δώσει έμπνευση σε μία νέα γενιά μουσικών ταλέντων.

Το συγκρότημα, το οποίο φημίζεται για την ικανότητά του να γεμίζει γήπεδα και να πρωταγωνιστεί σε φεστιβάλ, θα ξεκινήσει επίσης αυτόν τον Οκτώβριο την πρώτη περιοδεία του μετά από πέντε χρόνια, με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι Paramore θα δωρίσουν μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν ουσιαστικές τις κοινότητές τους, όπως οι ARC Southeast, Kansas Abortion Funds, Shelter Safe Canada και Support & Feed.

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Πάριος – Δήμητρα Γαλάνη | Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί μετά από χρόνια

Είναι να συμφωνήσουν ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη στο να τραγουδήσουν μαζί στο θέατρο <<Παλλάς>> και να μας χαρίσουν πολύ ωραίες στιγμές τον Ιανουάριο του 2024 .Και οι δύο τραγουδιστές έχουν πει ναι σε όλα (εκτός από τις ημερομηνίες). Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα οι εμφανίσεις τους θα είναι Sold out.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 19 & 20 Μαΐου 2023

Το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», διοργανώνουν την 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Η εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 2018 με πρωτοβουλία της χορωδίας του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ χορωδιών και της δημιουργίας νέων γνωριμιών. Μετά την επιτυχία της περασμένων Χορωδιακών Συναντήσεων, φέτος στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δέκα νέες χορωδίες με πλούσιο ρεπερτόριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου- Λυκείου Νιγρίτας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ..

Παρασκευή 19/5 ώρα 18:30

  • Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης¨
  • Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού
  • Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού
  • Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα”
  • Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας

Σάββατο 20/5 ώρα 18:30

  • Χορωδία Βαμβακόφυτου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο: “Theatre-A common language to express ourselves”.

Στο πλαίσιό του, αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα μαθητές από Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο, οι οποίοι θα συμπράξουν με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής σε μία θεατρική παράσταση με τίτλο: «Elements – 5 countries, 4 elements, one original music play».

Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την Παρασκευή 12.05.2023 στις 20:00.

Επιπλέον το Σάββατο 13.05.2023 στις 21.00, επίσης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το «Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας» του Μουσικού σχολείου Καβάλας θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ».

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510247190

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en