LIFESTYLE

Οι New York Times «καλύπτουν» τη… γυμνή αλήθεια της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά είναι αναμφίβολα από τα πιο σέξι πλάσματα του Instagram, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες της, που συζητούνται. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το ντόρο που δημιουργείται γύρω από τις αναρτήσεις της και κάθε φορά φροντίζει να δίνει το ανάλογο υλικό, που θα προκαλέσει.

Αυτή τη φορά, η όμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη. Η ίδια ποζάρει γυμνή στην τζαμαρία του δωματίου της στο ξενοδοχείο, ενώ κρατά τους «New York Times», που καλύπτουν το γυμνό της κορμί, ενώ στο κεφάλι της έχει μία λευκή πετσέτα.

Τα likes για την επίμαχη φωτογραφία «έπεσαν» βροχή, όπως και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, που προσπαθούσαν να δώσουν τη δική τους εξήγηση πίσω από το κόνσεπτ της φωτογραφίας.

«Βασικά η φωτογραφία θέλει να δείξει την μοναξιά του ατόμου (γυμνή Κονι) απέναντι στον σκληρό κόσμο (ειδήσεις στους nyt) ενώ παράλληλα αντιπαραθέτει την αθωότητα (γυμνή Κονι ξανά) απέναντι στον αμοραλισμό της μεγάλης πόλης (Νέα Υόρκη στο background). Οι μπάρες που ακουμπά η Κόνι συμβολίζουν τα αόρατα δεσμά του καταναλωτισμού καθώς και την κοινωνική αποξένωση του ατόμου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο της μεγαλούπολης. Τέλος η πετσέτα στο κεφάλι είναι για να μην πιάνουν οι ψεκασμοί που είναι σίγουρο ότι πραγματοποιούν τα αεροπλάνα που περνάνε από πάνω μας και προσπαθούν να μας κάνουν ζόμπι της παγκοσμιοποίησης» έγραψε χαρακτηριστικά ένας follower της.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version