ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Maneskin ανακοινώνουν το νέο single «The Loneliest»

Το νέο τραγούδι των Maneskin θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Οι Måneskin ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν με ένα νέο single με τίτλο «The Loneliest».

Το νέο τραγούδι του ιταλικού συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο για pre-save και pre-add στις υπηρεσίες streaming.

Το «The Loneliest» θα διαδεχθεί για τους Måneskin το «Supermodel», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο και τη διασκευή τους για το «If I Can Dream» του Elvis Presley που συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της πρόσφατης ταινίας «Elvis».

Το «Supermodel» έχει συγκεντρώσει 120,8 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify και έχει σημειώσει την καλύτερη επίδοσή του παγκοσμίως στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει χρυσό και έχει καταλάβει το No. 2 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI με τα ξένα τραγούδια με τα περισσότερα streams.

Το τραγούδι έχει ανέβει επίσης στο Top 10 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα με τα ξένα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Επιπλέον, το «Supermodel» έχει φτάσει στο No. 13 στο chart των Hot Rock & Alternative Songs και έχει εμφανιστεί στο chart του Mainstream Top 40 στο Billboard.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης των Måneskin στο NME αυτό το καλοκαίρι, ο frontman του συγκροτήματος, Damiano David, μίλησε για την «πολύ ωραία» εμπειρία της κατάκτησης των charts με το «Supermodel».

«Το γεγονός ότι βλέπουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση για την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Φυσικά, δεν το περιμέναμε αυτό, οπότε είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε και άλλη μουσική», είπε.

Μιλώντας στο NME νωρίτερα φέτος, ο Damiano David αποκάλυψε ότι οι Måneskin έγραψαν και ηχογραφούσαν το τρίτο άλμπουμ τους στο Λος Άντζελες.

«Δεν είμαστε σε θέση να του δώσουμε ακόμα ετικέτα, δεν είμαστε καλοί σε αυτό», εξήγησε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι ο δίσκος θα είναι «επικριτικός απέναντι στην κοινωνία» κατά διαστήματα, καθώς και ότι θα είναι «ειλικρινής μέσα και έξω».

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου single τους «The Loneliest», οι Måneskin μοιράστηκαν τη ζωντανή εκτέλεση του «I Wanna Be Your Slave» από την εμφάνισή τους στο Global Citizen Festival στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version