ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Οι τρίτεκνοι ζητούν οικονομική και θεσμική εξομοίωση με τους πολύτεκνους

Από τις αρχαιρεσίες της 26ης Νοεμβρίου 2018, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τριτέκνων οικογενειών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για τη διετία 2019-2020, έχει ως ακολούθως: Κωνσταντίνα Ξενίδου (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Σταματίου (αντιπρόεδρος), Αικατερίνη Κοτσάφτη (γραμματέας), Ιωακείμ Παπουτσής (ταμίας), Σοφία Χατζηανδρέου (αναπληρώτρια ταμίας), Αθηνά Τεκίδου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Γρηγόρης Χιόνης (υπεύθυνος επικοινωνίας). Εκπρόσωποι του συλλόγου στην πανελλήνια Ομοσπονδία Τρίτεκνων, εκλέχτηκαν οι: Γρηγόρης Χιόνης και Κωνσταντίνος Σταματίου.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους και τα καλεί να συμμετάσχουν ενεργά, για την προώθηση των κοινωνικών και θεσμικών αιτημάτων, τα οποία είναι τα εξής:

-Η πλήρης και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και η ένταξη τους στο νόμο 1910/1944.

-Η ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.

-Να γίνει ο χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία των τέκνων και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version