Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ομάδες μας στην Γ” Εθνική (Αποτελέσματα – Βαθμολογία)

Ορφέας Ελευθερούπολης- Αρης 0-0: Υποβιβάστηκε με ψηλά το κεφάλι  

 

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Ορφέας έδωσε τη δική του μάχη απέναντι στον Αρη και στο τελευταίο του, παιχνίδι στην κατηγορία, κράτησε ψηλά τη σημαία. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και δεν έλειψαν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Αρη και την Αστυνομία. Επεισόδια που ξεκίνησαν, λίγο πριν την έναρξη του β` μέρους και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο. Οι 300 και πλέον φίλαθλοι του Αρη, στο τέλος τα είχαν περισσότερο με την ομάδα τους, για το γεγονός ότι και δεν κέρδισε αλλά και έχασε την άνοδο. Ο Ορφέας είχε τον Παγκάκη αλάνθαστο κάτω από τα δοκάρια αλλά και τον Αϊβάζη κορυφαίο. Ο Αϊβάζης που ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι… φίλαθλος του Αρη, έδωσε τον καλύτερο του ευατό. Ο Αρης είχε καθολική υπεροχή αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Καλαϊτζίδης άργησε να βάλει τον Κωνσταντινίδη σε μια αντίπαλη άμυνα που πάλευε με νύχια και με δόντια. Ο Ορφέας δεν απείλησε αλλά κατάθεσε ψυχή. Τα έδωσε όλα για να αποθεωθεί στο τέλος. Ο κακός αγωνιστικός χώρος, σίγουρα δε βοήθησε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά στο β` μέρος, πίεσε ασφυκτικά αλλά δε μπόρεσε ούτε μια φορά να βρει στόχο. Το φιλμ του αγώνα 5` Σουτ του Ν` Λουντούλου απόκρουση του Παγκάκη και ο Καπνίδης δε μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 14` Σουτ του Σανιά ελάχιστα άουτ. 35` Σέντρα του Λιόνη, κεφαλιά του Νάκα, άουτ. 41` Σέντρα του Σαββελίδη, ο Κυγάης δε βρίσκει γεμάτο σουτ. 44` Κλασσική ευκαιρία για τον Αρη. Ο Πόι από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ κάνει το σουτ, για να σώσει ο Παγκάκης. 65` Κόρνερ Νάκα, από κοντά δε βρίσκει τη μπάλα ο Πόι. 66` Σουτ του Ν` Λουντούλου, απόκρουση του Παγκάκη. 69` Σουτ του Νάκα, πάνω από τη γραμμή, σώζει ο Κεχαγιάς. 73` Φάουλ του Νάκα, κεφαλιά του Σαμαρά στο δοκάρι. 83` Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, σε κόρνερ έξοχα ο Παγκάκης. 85` Φάουλ του Νάκα, λίγο άουτ. 89` Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, μόλις άουτ. 90`+ Σουτ του Νάκα, με κατεύθυνση προς την εστία, σε κόρνερ ο Βραμέντσαλης. Συνθέσεις.

Ορφέας: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης, Σαββελίδης 74` Ουζούνογλου, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης 87` Βακιρτζής, Κερμενίδης, Κυγάης 80` Ζουμπούλης.

Αρης: Φυσέκης, Φερνάντεζ, Σαμαράς, Λιόνης, Νάκας, Γκόλιας, Πόι, Ν` Λουντούλου, Καπνίδης 66` Κωνσταντινίδης, Σουνάς, Σανιά.

 

 

 

*Απόλλων Αρναίας- Αρης Ακροποτάμου 3-3: Ανατροπή στο β` μέρος.

Ο  Απόλλωνα Αρναίας  ήταν  ανώτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με  3-0 και τον Άρη Ακροποτάμου να αντιδρά στο δεύτερο και να ισοφαρίζει στο τελικό 3-3, με μπροστάρη τον Σεφερίδη. Για την ομάδα του Αντώνη Λεπιτσά σκόραραν οι Μπουλγκουρίδης (7΄ 1-0), Μενικάλι (12΄ 2-0) και Ιορδανίδης (33΄ 3-0, όλα με σουτ). Οι Καβαλιώτες μείωσαν σε 3-1 στο 55΄ με σουτ του Αποστολίδη, έκαναν το 3-2 στο 70΄ με πέναλτι του Σεφερίδη (το κέρδισε ο ίδιος), ενώ ο στόπερ του Ακροποτάμου διαμόρφωσε το τελικό 3-3, στο 80΄ με κεφαλιά σε κόρνερ του Μονιού. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι για το 3-4 στο 93΄, με τον Κωνσταντινίδη να πλασάρει άουτ από κοντά. Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης (Μακεδονίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Χαριστός, Μενικάλι (55΄ Κύρκος), Δερμιτζόγλου, ΝΤΙΝΤΣΕΦ, Τζιότζιος, ΚΑΡΚΑΤΖΑΝΗΣ, Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Ιορδανίδης, Κεφάλας, Σαλέπης (62΄ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ).

ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κωνσταντάκος, Νέδος, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, Σολακίδης, Μονιός, Χιζανασβίλι (60΄ Μπαντής), ΓΙΑΛΑΜΗΣ (46’ ΟΥΤΣΙ), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

 

*Βυζάντιο- Γιαννιτσά 4-1: Εβγαλε πρώτο σκόρερ και γιόρτασε την παραμονή

Σε παιχνίδι γιορτή για το Βυζάντιο, ήρθε μια εύκολη νίκη. Μάλιστα ο Μαρκόπουλος σκόραρε και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλά διαστήματα.

Το φιλμ του αγώνα 11’ Από κλέψιμο του Μαρκόπουλου, ο Τσίλογλου θα πλασάρει μέσα από την περιοχή και θα διώξει σε κόρνερ ο Σιμψέρης. 16’ Σέντρα Καρλόπουλου, κεφαλιά Μαρκόπουλου σύρριζα άουτ. 17’ Σουτ του Ταχματζίδη, στην πορεία ο Μαρκόπουλος βάζει την προβολή και μπλοκάρει ο Σιμψέρης. 19’ Ασθενής απόκρουση του Μπίνα, ο Σαουλίδης από καλή θέση σουτάρει άουτ. 23’ Κάθετη πάσα του Σαουλίδη, ο Σιμψέρης πρόλαβε με τα πόδια τον Μαρκόπουλο. 25’ Σέντρα Ταχματζίδη, ο Μαρκόπουλος το σουτ, νέα επέμβαση με τα πόδια ο Σιμψέρης! 28’ Από πλάγιο του Τριανταφυλλίδη, ο Μαρκόπουλος έστρωσε στον Σαουλίδη, που πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. 29’ Πλασέ του Καρασαββίδη, ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει στην επαναφορά σκοράρει ο Καπουσούζης, αλλά ακυρώνεται για υπόδειξη οφσάιντ. 33’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Καπουσούζη, αποκρούει ο Παπαδόπουλος. 37’ Σέντρα Ταχματζίδη, κεφαλιά του Σαουλίδη, ο Μαρκόπουλος θα σουτάρει πάνω στον Σιμψέρη. 38’ Διαγώνιο σουτ του Μαρκόπουλου, μόλις άουτ. 39’ Καταπληκτικό σουτ του Κεφαλά στο «Γ» και 1-0. 40’ Σουτ του Μπάρμπα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. 41’ Ο Σιδηρόπουλος άφησε για τον Καρασαββίδη, αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος. 45’ Ο Σαουλίδης έσκαψε για τον Μαρκόπουλο, όμως αυτός νικήθηκε ξανά από τον Σιμψέρη. 50’ Πάσα του Μπάρμπα στον Καρασαββίδη, που με πλασέ θα φέρει το ματς στα ίσα (1-1). 53’ Γύρισμα του Κεφαλά, ο Μουσικάκης σούταρε άψυχα πάνω στον Σιμψέρη. 62’ Κόρνερ του Ταχματζίδη, σκαστή κεφαλιά Μαρκόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 64’ Πλασέ του Καπουσούζη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος. 69’ Γύρισμα μισό γκολ του Μουρατίδη και ο Μαρκόπουλος το 2-1. 75’ Διαγώνιο σουτ του Ταχματζίδη μέσα από την περιοχή και 3-1. 80’ Σουτ του Τσίλογλου μέσα από την περιοχή σε κόρνερ ο Σιμψέρης. 85’ Εξαιρετική πάσα με το εξωτερικό του Ταχματζίδη, ο Μαρκόπουλος με δυνατό σουτ νικά και την αντίσταση του Σιμψέρη για το 4-1.

Συνθέσεις: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Τριανταφυλλίδης (66’ Καζαντζίδης), Μουσικάκης, Αγτζίδης (85’ Σαμαράς), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Σαουλίδης (60’ Μουρατίδης), Τσίλογλου, Ταχματζίδης. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Σιμψέρης, Μπίνας, Τζούρτζος (79’ Κυζιρίδης), Σιδηρόπουλος, Βερβελής, Βασιλειάδης (84’ Ασλανίδης), Καρασαββίδης, Ξανθόπουλος, Καπουσούζης, Μπάρμπας, Κοκκινίδης (73’ Γκοτζαμάνης).

 1ος όμιλος

Ορφέας Ελευθερούπολης-Άρης 0-0
Καβάλα-Καστοριά 3-0 α.α
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 2-2
Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αγιονερίου 0-2
Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 1-0
Απόλλων Αρναίας-Άρης Ακροποτάμου 3-3
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1

Τελική βαθμολογία

Πανσερραϊκός 52-16 74

Αρης Θεσσαλονίκης 51-12 71

ΑΟΚ 54-16 67

Δόξα Δράμας 43-26 52

Καμπανιακός 50-32 47

Εθνικός Αγιονερίου 40-34 42

Ηρακλής Αμπελοκήπων 32-30 41

Βυζάντιο 44-49 40

Θύελλα Φιλώτα 32-31 40

Αλεξανδρούπολη 28-28 38

Σουφλί 32-34 37

Αρης Ακροποτάμου 32-45 34

Απόλλων Αρναίας 26-45 27

Ορφέας Ελ 26-43 22

Γιαννιτσά 19-62 20

Καστοριά αποσύρθηκε.

Πηγή: Proininews.gr

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Conference League: Σύσκεψη για το σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας για τον τελικό στο Opap Arena τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί να γίνει η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στο OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.
Η σύσκεψη θα γίνει υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι και οι υπεύθυνοι της UEFA. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη ανεβάσει ειδική σελίδα στην οποία αναρτώνται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον τελικό και ενημερώνεται συνεχώς

Βασικό κεφάλαιο στο site του τελικού αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί, το OPAP Arena, περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδεύσουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, για τα μέσα μεταφοράς, τις εκδηλώσεις για τους φιλάθλους και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα, όπως και χρηστικές πληροφορίες για άτομα με αναπηρία.  Όλος ο σχεδιασμός έχει επίκεντρο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ καμία σκέψη δεν υπάρχει για αλλαγή της έδρας του μεγάλου τελικού.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σύμπτωση που… δίνει την Euroleague στον Ολυμπιακό

Πως ο τελικός του Champions League δίνει τον Ολυμπιακό νικητή στο Final Four του Βερολίνου.

Από χθες το βράδυ, οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four του Βερολίνου, εκεί που μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό, τον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης…

Εκτός από την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων», οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, έχουν ακόμα ένα λόγο να αισιοδοξούν πως μπορούν να γυρίσουν από την Γερμανία με την κούπα στις αποσκευές τους.

Και αυτός έχει να κάνει με μία σύμπτωση του τελικού του Champions League και συγκεκριμένα με την παρουσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλει. Το συγκρότημα του Τέρζιτς λοιπόν, έχει παίξει άλλες δύο φορές στο κορυφαίο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς.

Ποιες ήταν αυτές; Το 1997 όταν είχε κερδίσει την Γιουβέντους με 3-1 και το 2013 όταν είχε χάσει από την Μπάγερν Μονάχου με 2-1. Τι είχε γίνει τότε στην Euroleague; Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρώτο και το τρίτο του τρόπαιο στην διοργάνωση τις δύο αυτές σεζόν.

Για να δούμε, θα δούμε και φέτος κάτι ανάλογο ή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε;

Πηγή : gazzetta

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟΚ για το νταμπλ και την άνοδο στην SL2

Με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαμπανίδης στα μέσα του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι πανηγύρισαν τόσο το νταμπλ όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en