ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Οι εργαζόμενοι των λιπασμάτων εγγυώνται την ασφάλεια των εγκαταστάσεων (video)

Με κοινό ανακοινωθέν τους, οι εργαζόμενοι στις τρεις εργολαβικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων πληροφορούν τους πολίτες της Καβάλας μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων ότι εγγυώνται την ασφάλεια τόσο του εργοστασίου όσο και της δημόσιας υγείας για την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα οι εργαζόμενοι ζητούν τη συμπαράστασή των πολιτών προκειμένου να παραμείνει το εργοστάσιο ανοιχτό.

Η  ανακοίνωση αναφέρει:

«Καβαλιώτη,

Με στόχο την αντικειμενική ενημέρωσή σου, θα θέλαμε να σου γνωρίσουμε καταρχάς ότι το Εργοστάσιο Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης, το οποίο λειτουργεί με τον ικανοποιητικό αριθμό των 380 έμπειρων και εξειδικευμένων εργαζομένων από το προϋπάρχον προσωπικό, εγγυάται αφενός την επάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, αλλά κυρίως την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και συνεπώς της Δημόσιας Υγείας. Με κύριο μέλημα μας την ασφαλή λειτουργία, αλλά και τη βιωσιμότητα του εργοστασίου, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα της κοινωνικό-οικονομίας της Καβάλας, εμείς οι 380 εργαζόμενοι, ζητούμε τη συμπαράστασή σου, προκειμένου να παραμείνει το εργοστάσιο ανοιχτό, ώστε να αποφευχθεί η απώλεια επιπλέον θέσεων εργασίας και να μη βιώσουν το δραματικό καθεστώς της ανεργίας και άλλοι συμπολίτες μας».

 

 

 

 

 

 

Ενώ σήμερα εκπρόσωποι των απεργών στα λιπάσματα Καβάλας πραγματοποίησαν συνάντηση  με τον γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα α στην Αθήνα. Καθώς από αύριο (Τρίτη) στις 6 το πρωί θα ξεκινήσουν πανελλαδικά 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις στον κλάδο των Λιπασμάτων, που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας, με αφορμή τα συμβάντα στην Βιομηχανία της Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version