ΚΑΒΑΛΑ

Οι επιχειρηματικές κινήσεις της διοίκησης το έκαναν βιώσιμο, δήλωσε ο πρόεδρος, Α. Τσατσούλης Το Επιμελητήριο Καβάλας θα επιβιώσει

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την περασμένη Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, επισκίασε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 31 Μαρτίου 2014.

«Έπαψα, πλέον, να πείθομαι. Αισθάνομαι αγανακτισμένος», δήλωσε ο πρόεδρος, Άγγελος Τσατσούλης, ο οποίος καταφέρθηκε, για μία ακόμα φορά, κατά των πολιτικών και ιδιαίτερα των βουλευτών και των στελεχών της κυβέρνησης.
Η ρύθμιση για τον συμψηφισμό των χρεών των επιχειρήσεων, πρόσθεσε, αποσύρθηκε για να ενταχθεί σε άλλο νομοσχέδιο, κάτι που δείχνει τον καθαρό εμπαιγμό σε βάρος του επιχειρηματικού κόσμου. «Ο επιχειρηματικός κόσμος εκπέμπει S.O.S.», σημείωσε, αλλά παρά τις αντιξοότητες και την πολιτική που έχει στόχο να διαλύσει τις επιχειρήσεις και τα Επιμελητήρια, συμπλήρωσε, το Επιμελητήριο Καβάλας θα καταφέρει να επιβιώσει, χάρη στις επιχειρηματικές κινήσεις που έκανε η διοίκηση.
Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε τη συνέχιση της διαδικασίας, για την ανάδειξη αναδόχου του σημαντικού έργου της ανακατασκευής του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Επιμελητήριο, καθώς και τη στήριξη της δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με τον τίτλο: «Λευκή Νύχτα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2014.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version