ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Οι διεκδικητές της αρχηγίας στη ΝΔ σε στάση αναμονής

Στην τελική ευθεία η κατάθεση υποψηφιοτήτων

Όσο πλησιάζει η λήξη για την προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της Ν.Δ. (2 Οκτωβρίου) τόσο εντείνονται οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτή τη στιγμή δεδομένη είναι υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ από την τελική απόφαση που θα λάβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα εξαρτηθεί αν τελικά θα υπάρξουν υποψηφιότητες από την νεότερη γενιά.

Στάση αναμονής κρατάει ο Μάκης Βορίδης και περιμένει να δει τις κινήσεις Μεϊμαράκη, ενώ αν τελικά ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της ΝΔ δεν θέσει υποψηφιότητα, τότε εκτιμάται ότι θα ανοίξει ο δρόμος και ενδεχομένως να εμφανιστούν ως διεκδικητές οι κ.κ. Ν. Δένδιας, Ολγα Κεφαλογιάννη, Β. Κικίλιας, Μαν. Κεφαλογιάννης αλλά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. Ταυτόχρονα γίνεται μεγάλη συζήτηση και για τους περιφερειάρχες Κ. Μπακογιάννη και Απ. Τζιτζικώστα.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχει κύκλο επαφών με μεγάλο αριθμό βουλευτών.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), η οποία συνήλθε την Πέμπτη, υπό την προεδρία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες με βάση τις προβλέψεις του Καταστατικού αποφάσισε ότι η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκινά στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, 25 Σεπτεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει ως τις 18:00 της Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου 2015.

newsbeast.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version