Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την δικαίωση του συλλόγου και την συμμετοχή του στην Super League 2 έχουν ονόματα

Μέχρι στιγμής το ταξίδι ήταν μεγάλο και κουραστικό. Όλα ξεκίνησαν στις 5 Αυγούστου και πλέον στις 9 Νοεμβρίου βρισκόμαστε σε μια σπουδαία και σημαντική στιγμή.

Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας, καθώς η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

Πιστεύω πως μας περιμένουν κάποιοι πολύ δύσκολοι μήνες και μια πολύ δύσκολη σεζόν. Μια σεζόν που θα μας βρει να παλεύουμε για το δικαίωμα συμμετοχής μας στην επόμενη Super League 2 και φυσικά να θέσουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να βρεθούμε στην Super League μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι πιστεύετε πως ο κύριος Αυγενάκης και ο κύριος Τζουλάκης είχαν κάτι απέναντι στον ΑΟΚ και στην πόλη. Θέλω να πω στους φιλάθλους πως πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Πιστεύω πως απλά μετέφρασαν τον νόμο διαφορετικά από εμάς. Πιστεύω πως είναι καλοί άνθρωποι και πως στο τέλος έκαναν το σωστό. Εκ μέρους του συλλόγου και της πόλης, θέλω να τους προσκαλέσω ως φιλοξενούμενους μας να δουν την ομάδα μας να παίζει στην έδρα της και να περάσουν χρόνο στην όμορφη πόλη μας.

● Αντιδήμαρχε Παιδείας και Πολιτισμού, κύριε Απόστολε Μουμτσάκη, Δήμαρχε της πόλης, κύριε Θοδωρή Μουριάδη, Αντιδήμαρχε Αθλητισμού, κύριε Κώστα Βακιρτζή, Αντιδήμαρχε Οικονομικών, κύριε Γιάννη Προμούσα και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης της πόλης που βοήθησαν την προσπάθεια μας για δικαίωση του συλλόγου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς, δεχθήκατε επιθέσεις από διάφορα ΜΜΕ επειδή μας στηρίξατε, επειδή στηρίξατε την ομάδα της πόλης σας και το δικαίωμα της να παίξει στην Super League 2. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της πόλης που δεν στήριξαν την προσπάθεια μας, ανεξαρτήτως παράταξης, θέλω πολύ να σας γνωρίσω και φυσικά να σας έχουμε στις εξέδρες του γηπέδου μας όταν αγωνίζεται η ομάδα μας. Ας αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και ας συνεργαστούμε ώστε να χτίσουμε έναν σπουδαίο σύλλογο και μια υπέροχη πόλη.

● Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς και παθιασμένους νομικούς μας, που πλέον είναι φίλοι μας. Πάλεψαν όλοι τους ακούραστα. Η Θεοδώρα Ξυθάλη, η Βαρβάρα Γιαννακού και ο Παναγιώτης Τζιούμας από την KLC Law αλλά και ο Τάκης Μπαλτάκος μαζί με τον ανίκητο Παναγιώτη Μπιλίρη, του οποίου η βοήθεια ήταν υπερπολύτιμη. Σας ευχαριστούμε! Παλέψατε δίχως φόβο, παθιασμένα και ήσασταν πραγματικά ασταμάτητοι. Κλάψατε όταν κλάψαμε και πανηγυρίσατε έξαλλα όταν τα καταφέραμε και δικαιωθήκαμε. Ήσασταν οι στρατηγοί που χρειαζόμασταν σε αυτή την μακρά και δύσκολη μάχη.

● Κύριοι Βασίλη Βακιρτζή και Αντώνη Αντωνίου από τον Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα, προπονητικό επιτελείο της ομάδας και προσωπικό, σας ευχαριστώ που νοιάζεστε για αυτή την πόλη και αυτό τον σύλλογο. Ποτέ δεν τα παρατήσατε. Δεχθήκατε επίθεση από τα ΜΜΕ και συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά δεν λυγίσατε. Έχετε χαρίσει χιλιάδες ώρες για αυτή την πόλη αλλά και για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που ανήκουν στον σύλλογο. Ήσασταν εκεί από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε την Καβάλα το ποδοσφαιρικό επίκεντρο της χώρας.

● Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαίους ηγέτες της κοινωνίας μας και μέλη της Βουλής που άκουσαν το κάλεσμα μας και στήριξαν την προσπάθεια μας. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, κύριε Νίκο Παναγιωτόπουλε, Βουλεύτρια κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου και πρώην πρόεδρε της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και φυσικά όλοι όσοι παλέψατε για αυτή την ομάδα από πλευράς Κυβέρνησης, εκ μέρους της πόλης και του συλλόγου, σας ευχαριστώ! Δεν θα είχαμε καμία ελπίδα χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη σας.

● Ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο ευχαριστώ στο ατρόμητο λιοντάρι της Καβάλας, κύριο Γιάννη Πασχαλίδη. Η αγάπη του για αυτή την πόλη, τον κόσμο της ομάδας και τον σύλλογο του ΑΟΚ είναι συγκινητική. Μας χάρισε εκατοντάδες ώρες, ημέρες, νύχτες και Σαββατοκύριακα.  Μας έδωσε πολύ περισσότερα από όσα περιμέναμε. Ήταν πάντα εκεί, σε κάθε βήμα της διαδρομής, σε κάθε
δευτερόλεπτο που η ομάδα και η πόλη τον χρειαζόταν! Ήσαστε το ορθό παράδειγμα του τι σήμαινει να εκπροσωπεί κάποιος την πόλη και την χώρα του.

● Οι δυο ισχυροί, έξυπνοι και παθιασμένοι πυλώνες μας σε αυτή την μάχη. Η Άννα Μισσιριάν και ο Μάκης Κεβρεκάκης. Η αγάπη σας για αυτή την πόλη και την ποδοσφαιρική ομάδα με ενέπνευσε και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους βρίσκομαι στην Καβάλα. Καταφέρατε τόσα πολλά και παρ’ όλα αυτά δεν λάβατε την ανάλογη αναγνώριση. Δεν θα είχαμε καμία ελπίδα επιτυχίας εάν δεν ήσασταν εσείς.

● Τα ειλικρινείς, ταπεινά και σκληρά εργαζόμενα αδέρφια μου, Νίκος Μαυρομάτης και Στάυρος Κούρος που «έτρεξαν» τα πάντα και δεν έλαβαν καμία αναγνώριση. Κατάφεραν τόσα πολλά για τον σύλλογο και την πόλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις υπέροχες οικογένειες τους που τους υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Έχετε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου.

● Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους ανθρώπους της Καβάλας, τους φιλάθλους και τους οπαδούς του συλλόγου αλλά και τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Κάθε φορά που πλησιάζα στην απόφαση να τα παρατήσω – και πιστέψτε με υπήρξαν κάποιες φορές – η αγάπη σας, η υποστήριξη σας και το πάθος σας, παρακινούσε εμένα και όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο να κάνουμε ακόμη περισσότερα και να μην παραιτηθούμε. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές, δεν σταματήσατε να υποστηρίζετε αυτή την ομάδα και εμένα τον ίδιο. Τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης και αγάπης με ενέπνευσαν και με παρακίνησαν για να συνεχίσω να παλεύω. Δεν θα είχα καταφέρει να παλέψω τόσο σκληρά χωρίς την υποστήριξη σας. Για εμένα όλα αυτά σήμαιναν πάρα πολλά. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε για την Καβάλα ΜΑΣ.

Alexander Haditaghi

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολυμπιακής σκοποβολής | Βραβεία και διακρίσεις για τους αθλητές

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2024 στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Λαγκαδά, έγινε αγώνας ΑΒΓ κατηγορίας, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, στον οποίον συμμετείχανε συνολικά πέντε (5) αθλητές μας, οι οποίοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους, με νίκες, μετάλλια, βαθμούς και με συλλογική επιτυχία, την πρωτιά, σε αριθμητική συμμετοχή αθλητών του ίδιου συλλόγου στον αγώνα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι τα εξής παρακάτω :

Α κατηγορία :

3ος νικητής Βαβάκας Δημήτρης χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 111/125 & 7 βαθμούς. 

5ος Κουταλιάγκας Σοφοκλής με επίδοση 109/125 & 5 βαθμούς.

Β κατηγορία :

2ος νικητής Δαμιανός Παναγιώτης ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 99/125 & 9 βαθμούς.

6ος Απόστολος Κεφαλάς με επίδοση 88/125 & 4 βαθμούς.

7ος Δαμιανός Δημήτρης με επίδοση 83/125 & 3 βαθμούς.

Η αγωνιστική προσπάθεια όλων των αθλητών του συλλόγου μας, ανελλιπώς και άκαμπτη συνεχίζεται.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρά-Ταεκβοντό | Δεύτερο μετάλλιο για τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

Ακόμη ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά χρώματος αργυρού, κατέκτησε στην αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παρά Ταεκβοντό  («European Para taekwondo Championships»), που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, η  ελληνική αποστολή.

Δύο βάθρα για τις δύο Ελληνίδες αθλήτριες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε η Χριστίνα Γκέντζου, χθες (Σάββατο 11/5), στην κατηγορία Κ44 στα – 65κ., σήμερα (Κυριακή, 12/5) τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η Ελένη Παπασταματοπούλου στην ίδια κατηγορία Κ44 στα + 65κ, ανέβηκε και αυτή στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η Παπασταματοπούλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στο European Qualification Tournament και την πρόκρισή της,  στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού, κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, αν και αγωνίστηκε με διάστρεμμα στον αστράγαλο. Επικράτησε αρχικά της Γιελένα Ράσιτς, από τη διοργανώτρια Σερβία με 13-11 και στον ημιτελικό επικράτησε εύκολα με 11-5 της Ισπανίδας Ντάλα Μορένο, η οποία «μοιράστηκε» το χάλκινο μετάλλιο με τη Μαροκινή Ράτζα Ακερμας.

Στον τελικό όντας με το πρόβλημα τραυματισμού, με αντίπαλο την «αργυρή» παρά-ολυμπιονίκη (στα +58κ. στο Τόκιο) Έιμι Τρουσντέιλ, από τη Μ. Βρετανία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε το χρυσό στις λεπτομέρειες και τελικά πήρε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Μαζί με τις δύο «χρυσές» πρωταθλήτριες στην πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν ο προπονητής Βασίλης Ζήκος και η trainer Ευαγγελία Βαγγέλογλου.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Conference League: Σύσκεψη για το σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας για τον τελικό στο Opap Arena τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί να γίνει η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στο OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.
Η σύσκεψη θα γίνει υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι και οι υπεύθυνοι της UEFA. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη ανεβάσει ειδική σελίδα στην οποία αναρτώνται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον τελικό και ενημερώνεται συνεχώς

Βασικό κεφάλαιο στο site του τελικού αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί, το OPAP Arena, περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδεύσουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, για τα μέσα μεταφοράς, τις εκδηλώσεις για τους φιλάθλους και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα, όπως και χρηστικές πληροφορίες για άτομα με αναπηρία.  Όλος ο σχεδιασμός έχει επίκεντρο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ καμία σκέψη δεν υπάρχει για αλλαγή της έδρας του μεγάλου τελικού.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en