ΔΡΑΜΑ

ΟΕΒΕ Δράμας | Κάλεσμα για κινητοποίηση στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Μετά από απόφαση του Προεδρείου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., αποφασίστηκε η πραγματοποίηση πανελλαδικής κινητοποίησης των συνδικαλιστικών φορέων, οργανώσεων και σωματείων στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 στη Θεσσαλονίκη (με σημείο συνάντησης το Άγαλμα Βενιζέλου).

Μετά την ψήφιση των νέων μέτρων της κυβέρνησης και την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου αναμένεται να αντιμετωπίσουν όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας μας, με άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνική συνοχή αλλά και στην δυνατότητα επιβίωσης κυρίως των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ν. Δράμας απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ.  Να σημειωθεί ότι το  προεδρείο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των συναδέλφων τα οποία θα προκύψουν αποκλειστικά από μίσθωση λεωφορείων ανά περιφέρεια μετά από συνεργασία των Ομοσπονδιών και εφόσον η πληρότητα είναι 80%.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version