ΔΡΑΜΑ

Ξεφυλλίζοντας την ιστορία του καπνού στην Προσοτσάνη

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Προσοτσάνης τα εγκαίνια της έκθεσης καπνού, “Ξεφυλλίζοντας την ιστορία του καπνού”. Η έκθεση θα λειτουργεί έως 1 Νοεμβρίου και οι ώρες επίσκεψης για το κοινό είναι 09:00-13:00 & 17:00 – 21:00.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Προσοτσάνης, η Δημοτική του Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.), ο Δήμος Καβάλας, το Μουσείο Καπνού Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας “Δημωφέλεια”.

Ο χώρος δεν επιλέχτηκε τυχαία, το Λαογραφικό Μουσείο Προσοτσάνης είναι ένα παραδοσιακό σπίτι, που αντιπροσωπεύει και μας ταξιδεύει στην εποχή της ακμής, όταν η Προσοτσάνη ήταν εμπορικό κέντρο και άνθιζε η καλλιέργεια του καπνού. Το να περιηγείσαι στους χώρους του μουσείου σε συνδυασμό με τα εκθέματα και τις παλιές φωτογραφίες, είναι σα να ανοίγεις το παράθυρο της ιστορίας, απολαμβάνοντας εικόνες και αρώματα από άλλη εποχή.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα ταξίδι μοναδικής ομορφιάς, που θα μάθει πολλά στα παιδιά και θα γεμίσει αναμνήσεις τους μεγαλύτερους, κάνοντας κάποιους και αυτούς παιδιά…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version