ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη | Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.30μ.μ θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης»  . 

 Στο πλαίσιο της μέχρι τώρα άριστης συνεργασίας μας και αφού σας ευχαριστήσουμε εκ νέου για τα όσα έχετε πράξει υπέρ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Ποντιακού Ελληνισμού σας παρακαλούμε να εγκρίνετε την κάλυψη από την υπηρεσία του τηλεοπτικού σας σταθμού, του 12ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

      Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αειμνήστου Μητροπολίτη Ξάνθης και Καβάλας Πολυκάρπου και του Έλληνα πολιτικού Αλέξανδρου Μπαλτατζή. Αναμένεται να το παρακολουθήσουν 4.000 θεατές και να συμμετάσχουν σ’  αυτό 2.500 χορευτές από όλη την Ελλάδα, μέλη των 439 σωματείων της δύναμής μας.

      Γνωρίζουμε  το πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της χώρας και τις ανάγκες των περικοπών.  Πιστεύουμε όμως το αισιόδοξο μήνυμα της νεολαίας που από κάθε γωνιά της Ελλάδος αψηφώντας χιλιάδες χιλιόμετρα θα δώσει το δυνατό παρόν η οποία όλως ιδιαιτέρως χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Γνωρίζουμε επίσης  ότι   μέχρι τώρα οι τηλεοπτικές καλύψεις των Φεστιβάλ μας ήταν  άψογες καθ’ όλα και έτυχαν ενθουσιώδους   υποδοχής από το κοινό.       Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση σε εσάς που είναι γνωστή η ευαισθησία σας στα θέματα πολιτισμού  να εγκρίνετε την τηλεοπτική κάλυψη της  εκδήλωσης όπως και την δημοσιογραφική  και να γίνετε χορηγοί επικοινωνίας.   

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική διάθεση συνεργασίας σας .  

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                       Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης         

Η Γενική Γραμματέας                                            Γεωργία Κυριακίδου

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version